Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Дуденко, Ніна Василівна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-17 
1.
51.23я73
Д 81


    Дуденко, Ніна Василівна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підручник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. С. Артеменко. - Суми : Університетська книга, 2009. - 557 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 555-557. - ISBN 978-966-680-427-6
ББК 51.23я73

Кл.слова (ненормовані):
дієти -- диеты -- харчові захворювання -- пищевые заболевания
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федорівна
Артеменко, Віктор Станіславович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

3.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   612.3(075.8)
   П 12


    Павлоцька, Лариса Федірівна.
    Фізіологія харчування [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2018. - 443 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 442 (8 назв). - ISBN 978-966-2678-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- питание -- нейрогуморальна система -- нейрогуморальная система -- система травлення -- система пищеварения -- органи кровообігу -- органы кровообращения -- система дихання -- система дыхания -- видільна система -- выделительная система -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

5.
   664(075.8)
   Ф 50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   640.4(06)
   І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 2 квіт. 2015 р.) : у 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; відп. ред. О. І. Черевко ; ред.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 450 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-405-360-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
управління бізнесом -- управління підприємством -- економічне зростання -- звітність -- міжнародна практика -- інноваційний розвиток -- облік -- аудит
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \відп. ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович \ред.\
Головко, Микола Павлович \ред.\
Гринченко, Ольга Олексіївна \ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \ред.\
Дубініна, Антоніна Анатоліївна \ред.\
Дуденко, Ніна Василівна \ред.\
Євлаш, Вікторія Владленівна \ред.\
Кіптела, Л. В. \ред.\
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Лисюк, Галина Михайлівна \ред.\
Малюк, Людмила Петрівна \ред.\
Одарченко, Андрій Миколайович \ред.\
Павлюк, Раїса Юріївна \ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович \ред.\
Пивоваров, Євген Павлович \ред.\
Пивоваров, Павло Петрович \ред.\
Погожих, Микола Іванович \ред.\
Потапов, Володимир Олексійович \ред.\
Синєкоп, Микола Сергійович \ред.\
Терешкін, Олег Георгійович \ред.\
Тормосов, Юрій Михайлович \ред.\
Середенко, М. О. \ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

7.


   
    Біологічна хімія [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. напрямку підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. : Дуденко Н. В., Павлоцька Л. Ф., Горбань В. Г. та ін. - Харків : [б. в.], 2011. - 111 с. - Бібліогр.: с. 111
    Зміст:
Предмет і завдання біохімії. Хімічний склад організму людини
Білки, амінокислоти. Будова, властивості, біологічна роль. Класифікація
Ферменти. Будова властивості. Класифікація
Біологічне окиснення
Вуглеводи. Будова, біологічна роль. Класифікація
Ліпіди. Будова, біологічна роль. Класифікація
Нуклеінові кислоти. Будова, біологічна роль. Біосинтез білка
Обмін білків в організмі
Обмін вуглеводів в організмі
Обмін ліпідів в організмі
Водорозчинені та жиророзчинені вітаміни
Регуляція обміну речовин

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна \уклад.\
Павлоцька, Лариса Федірівна \уклад.\
Горбань, Віктор Григорович \уклад.\
Артеменко, Віктор Станіславович \уклад.\
Серік, Максим Леонідович \уклад.\
Цибань, Лілія Степанівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій : для студ. спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, О. І. Упатова, Л. С. Цибань. - Харків : [б. в.], 2018. - 102 с. - Бібліогр.: с. 102
    Зміст:
Предмет «Дієтичне харчування» та його роль в харчуванні здорової та хворої людини
Особливості харчування людей різного віку
Особливості харчування людей з різними видами навантаження
Особливості харчування людей, що працюють на різних промислових підприємствах
Лікувальні дієти. Основні принципи лікувальних дієт та їх функції. Нумерна система дієт. Значення різних продуктів у лікувальному харчуванні
Дієтичне харчування у разі захворюванні серцево-судинної системи
Дієтичне харчування у разі захворювання травної системи
Дієтичне харчування під час захворювання органів видільної системи
Дієтичне харчування у разі ендокринних захворювань

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна \уклад.\
Євлаш, Вікторія Владленівна \уклад.\
Упатова, Олена Іванівна \уклад.\
Цибань, Лілія Степанівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Дієтичне харчування [Електронний ресурс] : практ. курс : навч. посібник / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, О. І. Упатова, Л.С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 84 с. - Бібліогр.: с. 82
    Зміст:
Значення основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Добові енерговитрати людини
Особливості харчування різних вікових груп населення
Особливості харчування спортсменів та туристів
Особливості харчування різних професійних груп населення
Дієтичне харчування

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Упатова, Олена Іванівна
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш та ін. ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 317 с. - Бібліогр.: с. 317
    Зміст:
Будова та функції травної системи
Білки та їх значення у харчуванні людини
Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини
Ліпіди та їх значення у харчуванні людини
Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини
Вітаміни та їх значення у харчуванні людини
Енергетичний обмін
Способи та методи виявлення фальсифікації окремих груп продуктів

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ