Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.9(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

2.
   664.9(075.8)
   П 84


   
    Промислові технології переробки м'яса, молока та риби [Текст] : підручник / за ред.: Ф. В. Перцевого, О. Г. Терешкіна, П. В. Гурського. - Київ : Фірма "Інкос", 2014. - 340 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 339-340. - ISBN 978-617-598-098-9
Абет. покаж.: с. 335-338
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- якість продукції -- качество продукции -- безпека продукції -- безопасность продукции -- характеристика сировини -- характеристика сырья -- технологічні процеси -- технологические процессы
Анотація: В підручнику приділено особливу увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції: характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному представленню технологічних схем в 2D і 3D форматах для кращого розуміння взаємодії обладнання та протікання технологічних процесів. Видання призначене для використання в навчальному процесі підготовки магі- рів та спеціалістів закладів ресторанного господарства та харчових виробництв і студентів вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України. Матеріал буде корисним аспірантам, науковим співробітникам та практичним пацівникам, які займаються переробкою харчової сировини, а також для широкого копа читачів, професійні інтереси яких пов'язані з харчовими технологіями.
Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович \за ред.\
Терешкін, Олег Георгійович \за ред.\
Гурський, Петро Васильович \за ред.\
Ладика, В. І.
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Саєнко, С. Ю.
Хомічак, Л. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ