Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664.6(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664.6(075)
А 93


    Ауэрман, Лев Янович.
    Технология хлебопекарного производства [Текст] : учебник / Л. Я. Ауэрман. - 9-е изд, пеpеpаб. и доп. - СПб. : Пpофессия, 2005. - 416 с.
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология хлебопекарного производства [Текст] : учеб. для нач. проф. образования / Т. Б. Цыганова. - М. : ПpофОбpИздат, 2001. - 428 с.
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
664.6(075)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)66


Знайти схожі

4.
664.6(075)
К17


    Калачев, М. В.
    Поточные линии и оборудование хлебобулочного и макаронного производства. [Текст] : учеб. пособие для нач. проф. учеб. заведений / М. В. Калачев. - М. : Дрофа, 2006. - 127 с. - ISBN 5-358-01294-Х
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   664.6(075)
   Н 75


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ