Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.6(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
664.6(075)
А 93
Ауэрман, Лев Янович
.
Технология хлебопекарного производства [Текст] : учебник / Л. Я. Ауэрман. - 9-е изд, пеpеpаб. и доп. - СПб. : Пpофессия, 2005. - 416 с.
УДК
664.6(075)
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.6(075)
Ц 94
Цыганова, Татьяна Борисовна
.
Технология хлебопекарного производства [Текст] : учеб. для нач. проф. образования / Т. Б. Цыганова. - М. : ПpофОбpИздат, 2001. - 428 с.
УДК
664.6(075)
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.6(075)
С 40
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. -
ISBN
966-364-359-9
УДК
664.6(075)
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти
--
зерномучные продукты
--
якість зерна
--
качество зерна
--
властивості хліба
--
свойства хлеба
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
мікробіологічна безпека
--
микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
6
6
Знайти схожі
>
4.
664.6(075)
К17
Калачев, М. В.
Поточные линии и оборудование хлебобулочного и макаронного производства. [Текст] : учеб. пособие для нач. проф. учеб. заведений / М. В. Калачев. - М. : Дрофа, 2006. - 127 с. -
ISBN
5-358-01294-Х
УДК
664.6(075)
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
5.
664.6(075)
Н 75
Новікова, Олена Володимирівна
.
Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). -
ISBN
978-966-2678-56-7
УДК
664.6(075)
658.52-022.51(075)
Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств
--
организация предприятий
--
технічне оснащення
--
техническое оснащение
--
малі підприємства
--
малые предприятия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
борошняні вироби
--
мучные ихделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
Анотація:
В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ