Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664.022.3<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664.022.3
Н 76
Новые фитодобавки и
их использование в продуктах питания [Текст] : монография / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. ун-т питания и торговли , Нац. ун-т пищ. технологий. - Харьков ; Киев : ХГУПТ, 2003. - 288 с. : ил. - Библиогр.: с. 140-161, 268-286. -
ISBN
966-7885-40-2
УДК
664.022.3
Кл.слова (ненормовані):
антиоксиданты
--
антиоксиданти
--
майонез
--
пряности
--
прянощі
--
корни хрена
--
корені хрону
--
фитонцидная активность
--
фитонцидна активність
--
криогенные измельчения
--
криогенні подрібнення
Дод.точки доступу:
Павлюк, Раиса Юрьевна
Черевко, Александр Иванович
Украинец, Анатолий Иванович
Погарская, Виктория Вадимовна
Афанасьева, Вита Анатольевна
Прудникова, Татьяна Ивановна
Чуйко, Людмила Алексеевна
Миркушова, Любовь Васильевна
Харьк. гос. ун-т питания и торговли
Нац. ун-т пищ. технологий
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.022.3
Н 76
Новые технологии витаминных
углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания, Укр. гос. ун-т пищ. технологий. - Харьков ; Киев : ХГАТОП, 1997. - 285 с. -
ISBN
5-7763-8314-5
УДК
664.022.3
Кл.слова (ненормовані):
технологии консервирования
--
сублимация
--
замораживание
--
мелкодисперсные порошки
--
охлаждение жидким азотом
--
фрукты
--
овощи
--
жидкий азот
--
скорость растворения
--
фруктовые порошки
--
овощные порошки
--
криогенная технология
--
химический состав
--
пищевые добавки
--
сублимационная сушка
--
растительное сырье
--
криопорошки
--
фитоконцентраты
--
порошковые концентраты
--
шроты
--
лекарственное сырье
Дод.точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Черевко, А. И.
Гулый, И. С.
Симахина, Г. А.
Соколова, Л. М.
Дьякова, Т. С.
Федорова, С. С.
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Укр. гос. ун-т пищ. технологий
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ