Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-24 
1.
664(075)
О-53


    Олейникова, Альбина Яковлевна.
    Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 480 с.
.
УДК
Дод.точки доступу:
Магомедов, Газибег Омарович
Мирошникова, Татьяна Николаевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
664(075)
І-18


    Іваненко, Федір Вікторович.
    Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : навч.-метод. посібник / Ф. В. Іваненко, В. М. Сінченко. - Київ : КНЕУ, 2005. - 221 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Сiнченко, Віктор Миколайович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
664(075)
Н 20


    Найченко, Володимир Михайлович.
    Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] / В. М. Найченко. - Київ : ФАДА ЛТД, 2001. - 211 с.
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
664(075)
Д 66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод
Дод.точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
664(075)
К 12


    Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
    Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб.и доп. - М. : Колос, 1999. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Васильев, Борис Викторович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
664(075)
Т 38


   
    Технология пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов / Л. П. Ковальская [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - М. : Колос, 1999. - 752 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Ковальская , Л. П.
Шуб, И. С.
Мелькина, Г. М.
и др.
Ковальская, Л. П. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
664(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.
664(075)
Л 12


   
    Лабораторный практикум по технологическому оборудованию пищевых производств [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов / С. Т. Антипов, А. М. Гавриленков, В. Е. Добромиров. - Воpонеж : [б. и.], 1999. - 440 с. - (Государственная технологическая академия)
УДК
Дод.точки доступу:
Антипов, С. Т.
Гавриленков, А. М.
Добромиров, В. Е.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
664(075)
К 12


    Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
    Процессы и аппараты пищевой технологии [Текст] : учеб. для вузов / Г. Д. Кавецкий, А. Г. Кавецкий, Б. В. Васильев. - 2-е изд.,пеpеpаб. и доп. - М. : Колос, 2000. - 551 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов)
УДК
Дод.точки доступу:
Васильев, Б. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ