Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=664(073)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664(073)
Т 38


   
    Технологія переробки, зберігання та стандартизації сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит. / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: Н. Л. Правдюк [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 20 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка -- переработка -- зберігання -- хранение -- стандартизація -- стандартизация -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Правдюк, Н. Л. \уклад.\
Мулик, Т. О. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Березовський, І. В. \уклад.\
Дідора, В. Г. \уклад.\
Грищак, М. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664(073)
   Т 38


   
    Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : прогр. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030601 Менеджмент у вищ. навч. закл. II-IV равнів акредит. / Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" ; уклад.: Г. П. Жемела, В. І. Овчарук, В. М. Чередниченко. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 13 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Жемела, Г. П. \уклад.\
Овчарук, В. І. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

3.
664(073)
З-14


   
    Загальні технології харчової промисловості. Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: І. М. Ощипок [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2011. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25-26
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- продукти -- продукты -- м'ясо -- мясо
Дод.точки доступу:
Ощипок, І. М. \уклад.\
Мартинюк, І. О. \уклад.\
Снєгур, Ф. М. \уклад.\
Медвєдева, О. А. \уклад.\
Машкін, В. І. \уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

4.
664(073)
М 59


   
    Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- морфологія бактерій -- морфология бактерий -- контроль в харчових продуктах -- контроль в пищевых продуктах -- види бродіння -- виды брожения -- процеси гниття -- процессы гниения -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія м'яса -- микробиология мяса -- мікробіологія риби -- микробиология рыбы -- мікробіологія рослинних продуктів -- микробиология растительных продуктов
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В. \уклад.\
Бергілевич, О. М. \уклад.\
Радчук, О. В. \уклад.\
Скибіцький, В. Г. \уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\
Віннов, О. С. \уклад.\
Козловська, Г. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

5.
664(073)
М 54


   
    Методологія харчової науки [Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 181 "Харчові технології" в аграр. вищ. навч. закладах / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: М. З. Паска, О. Р. Михайлицька. - Київ : Агроосвіта, 2016. - 10 с. - Бібліогр.: с. 9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- питание -- здоров'я -- здоровье -- суспільство -- общество
Дод.точки доступу:
Паска, М. З. \уклад.\
Михайлицька, О. Р. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ