Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=664(073)<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
664(073)
Т 38
Технологія переробки, зберігання
та стандартизації сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030504 "Економіка підприємства" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредит. / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: Н. Л. Правдюк [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 20 с.
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
переробка
--
переработка
--
зберігання
--
хранение
--
стандартизація
--
стандартизация
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Правдюк, Н. Л. \уклад.\
Мулик, Т. О. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Березовський, І. В. \уклад.\
Дідора, В. Г. \уклад.\
Грищак, М. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664(073)
Т 38
Технологія зберігання та
переробки продукції рослинництва [Текст] : прогр. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.030601 Менеджмент у вищ. навч. закл. II-IV равнів акредит. / Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки" ; уклад.: Г. П. Жемела, В. І. Овчарук, В. М. Чередниченко. - Київ : Аграр. освіта, 2010. - 13 с.
УДК
664(073)
631.361(073)
Дод.точки доступу:
Жемела, Г. П. \уклад.\
Овчарук, В. І. \уклад.\
Чередниченко, В. М. \уклад.\
Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
3.
664(073)
З-14
Загальні технології харчової
промисловості. Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр аграр. освiти ; уклад.: І. М. Ощипок [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2011. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25-26
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
переробка
--
переработка
--
сировина
--
сырье
--
продукти
--
продукты
--
м'ясо
--
мясо
Дод.точки доступу:
Ощипок, І. М. \уклад.\
Мартинюк, І. О. \уклад.\
Снєгур, Ф. М. \уклад.\
Медвєдева, О. А. \уклад.\
Машкін, В. І. \уклад.\
Наук.-метод. центр аграр. освiти
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
4.
664(073)
М 59
Мікробіологія харчових продуктів
[Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
харчова мікробіологія
--
пищевая микробиология
--
мікроорганізми
--
микроорганизмы
--
морфологія бактерій
--
морфология бактерий
--
контроль в харчових продуктах
--
контроль в пищевых продуктах
--
види бродіння
--
виды брожения
--
процеси гниття
--
процессы гниения
--
мікробіологія молока
--
микробиология молока
--
мікробіологія м'яса
--
микробиология мяса
--
мікробіологія риби
--
микробиология рыбы
--
мікробіологія рослинних продуктів
--
микробиология растительных продуктов
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В. \уклад.\
Бергілевич, О. М. \уклад.\
Радчук, О. В. \уклад.\
Скибіцький, В. Г. \уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\
Віннов, О. С. \уклад.\
Козловська, Г. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
5.
664(073)
М 54
Методологія харчової науки
[Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 181 "Харчові технології" в аграр. вищ. навч. закладах / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: М. З. Паска, О. Р. Михайлицька. - Київ : Агроосвіта, 2016. - 10 с. - Бібліогр.: с. 9
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
харчування
--
питание
--
здоров'я
--
здоровье
--
суспільство
--
общество
Дод.точки доступу:
Паска, М. З. \уклад.\
Михайлицька, О. Р. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ