Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>U=641.5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 90
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
641.5
К 90


   
    Кулинария для ленивых [Текст]. - М. : РИПОЛ класс, 2005. - 608 с. - (Каpманная библиотека)
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
641.5
У 92


   
    Учитесь вкусно печь [Текст] / пер. с нем. Л. Глотова. - 2-е изд. - Лейпциг : Феpлаг фюp ди фpау, 1981. - 239 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- выпечка -- випічка
Дод.точки доступу:
Глотов, Лев \пер. с нем.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
641.5
В 84


   
    Все о выпечке [Текст]. - Харьков : Евpоэкспpесс, 1997. - 447 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- рецепты -- рецепти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
641.5
L 19


    Laconі, Donald V..
    Fundamentals of рrofessіonal Food рreрaratіon [Text] : A Laboratory Text-Workbook / D. V. Laconі. - New York ; Chichester ; Brisbane : [s. n.] ; Toronto ; Singapore : John Wiley & Sons, Inc., 1995. - 192 p. : il.
Переклад назви: Основи професійної підготовки їжі
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
641.5
В84


   
    Все о еврейской кухне [Текст] / сост. Г. Розенбаум. - Донецк : БАО, 2003. - 272 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- рецепты -- рецепти
Дод.точки доступу:
Розенбаум, Геннадий \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
641.5
C60


    Соловых, Зинаида Харлановна.
    Удивительный кочан [Текст] / З. Х. Соловых. - Киев : Уpожай, 1991. - 160 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- рецепты -- рецепти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.
641.5
А 35


   
    Азбука харчування. Раціональне харчування [Текст] / за ред.: Г. І. Столмакової, І. О. Мартинюка. - Львiв : Свiт, 1991. - 200 с. - Бібліогр.: с. 194-195
УДК
Дод.точки доступу:
Столмакова, Г. І. \за ред.\
Мартинюк, І. О. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.
641.5
К90


    Кульзова-Гавличек, Е.
    Паштеты и бутерброды [Текст] / Е. Кульзова-Гавличек, С. Котович. - Минск : Бук ЧЭМБЭР Интеpнэшл, 1992. - 31 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Котович, С.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
641.5
С 50


    Смирнов, Александр Александрович.
    Писатели и кулинария [Текст] / А. А. Смирнов. - Ростов на Дону : Инкосеpвис, 1990. - 80 с. : ил.
УДК
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

10.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ