Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>U=637.5(075)<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
637.5(075)
Т 38
Технологія м'яса та
м'ясних продуктів [Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освiта, 2006. - 640 с. : іл. - Бібліогр.: с. 634. -
ISBN
966-8081-64-1
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
сировина
--
сырье
--
м’ясна промисловість
--
мясная промышленность
--
п
--
птиця
--
птица
--
кролі
--
кроли
--
переробка м’яса
--
переработка мяса
--
м’ясна сировина
--
мясное сырье
--
виробництво кормової продукції
--
производство кормовой продукции
Дод.точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайовна
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Кишенько, Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Клименко, Михайло Миколайович \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
13
13
Знайти схожі
>
2.
637.5(075)
С 34
Сидоров, Михаил Анисимович
.
Микробиология мяса и мясопродуктов [Текст] : учебник / М. А. Сидоров, Р. П. Корнелаева. - 3-е изд., испp. - М. : Колос, 2000. - 240 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений). - Библиогр.: с. 237
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
микробиология
--
химсостав
--
морфология микроорганизмов
--
наследственность
--
инфекция
--
иммунитет
--
инфекционные болезни
--
пищевые отравления
--
специальная микробиология
Дод.точки доступу:
Корнелаева, Раиса Петровна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
637.5(075)
П 24
Пелеев, Александр Иванович
.
Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности [Текст] : учебник / А. И. Пелеев. - 2-е изд., пеpеpаб. и доп. - М. : Пищепpомиздат, 1963. - 685 с. - Библиогр.: с. 677-682
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
подъемно-транспортное оборудование
--
оборудование для разделки скота и птицы
--
механическая обработка мяса и мясопродуктов
--
оборудование
--
для дозирования
--
для тепловой и диффузионной обработки мяса
--
оформление цехов и механизация процессов
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
637.5(075)
Ц 55
Цехмістренко, Світлана Іванівна
.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 192 с. - Бібліогр.: с. 169. -
ISBN
978-617-657-016-5
Предм. покажч.: с. 183-189
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
морфологичний склад м'яса
--
морфологический состав мяса
--
хімічний склад
--
химический состав
--
метаболізм
--
метаболизм
--
біохімія жирової тканини
--
биохимия жировой ткани
--
якість м'яса
--
качество мяса
--
біохімія субпродуктів
--
биохимия субпродуктов
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ