Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>U=613.28(075.8)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
   641/642(075.8)
   П 32


    Пивоваров, Павло Петрович.
    Теоретична технологія продукції громадського харчування [Текст] : навч. посібник. Ч. 1. Білки в технології громадського харчування / П. П. Пивоваров ; Хаpків. деpж. акад. технологiї та оpг. хаpчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 116 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ