Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=індустрія туризму<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Калєнік, Ксенія Володимирівна.
    Основи курортології та рекреації [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти «бакалавр» / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 87 с. - Бібліогр.: с. 88
    Зміст:
Історичний, нормативно-правовий аспекти, передумови розвитку та типізація курортів
Організація санаторно–курортного лікування

Кл.слова (ненормовані):
курортологія -- курортология -- індустрія туризму -- индустрия туризма -- географії курортів -- географии курортов -- рекреація -- рекреация -- санаторно-курортне лікування -- санаторно-курортное лечение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Калєнік, Ксенія Володимирівна.
    Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- гостинність -- гостеприимство -- сфера послуг -- сфера услуг -- індустрія туризму -- индустрия туризма -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ