Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=індустрія туризму<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Калєнік, Ксенія Володимирівна
.
Основи курортології та рекреації [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти «бакалавр» / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 87 с. - Бібліогр.: с. 88
Зміст:
Історичний, нормативно-правовий аспекти, передумови розвитку та типізація курортів
Організація санаторно–курортного лікування
Кл.слова (ненормовані):
курортологія
--
курортология
--
індустрія
туризму
--
индустрия туризма
--
географії курортів
--
географии курортов
--
рекреація
--
рекреация
--
санаторно-курортне лікування
--
санаторно-курортное лечение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Балацька, Наталя Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Калєнік, Ксенія Володимирівна
.
Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. : рис., табл.
Кл.слова (ненормовані):
індустрія
гостинності
--
индустрия гостеприимства
--
гостинність
--
гостеприимство
--
сфера послуг
--
сфера услуг
--
індустрія
туризму
--
индустрия туризма
--
ресторанне господарство
--
ресторанное хозяйство
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ