Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=якість послуг<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
621.311
Т 78
Трунова, Ірина Михайлівна
.
Якість
послуг
з електропостачання споживачів [Текст] : монографія / І. М. Трунова, О. О. Мірошник ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ФОП Панов А. М., 2018. - 178 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 170-178. -
ISBN
978-617-7541-55-3
УДК
621.311:338.46.05
Кл.слова (ненормовані):
управління якістю
--
управление качеством
--
показники
--
показатели
--
якість
послуг
--
качество услуг
--
вимоги
--
требования
--
нормативні документи
--
нормативные документы
--
державний контроль
--
государственный контроль
--
надійність електропостачання
--
надежность электроснабжения
--
електрична енергія
--
электрическая энергия
--
відшкодування збитків
--
возмещение убытков
--
стимулювання споживача
--
стимулирование потребителя
--
RAB-регулювання
--
RAB-регулирование
Дод.точки доступу:
Мірошник, Олександр Володимирович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
4
4
Знайти схожі
>
2.
658.562(043.2)
Ф 79
Формування механізмів управління
якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] : тези доп. : 9-та Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студ. (м. Дніпро; 22 берез. 2018 р.) / Ун-т ім. А. Нобеля, каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. - Дніпро : Вид- во ун-ту ім. А. Нобеля, 2018. - 300 с. : рис. - Бібліогр. наприкінці ст. -
ISBN
978-966-434-418-7
До 25-річчя Ун-ту ім. А. Нобеля та 20-річчя каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
УДК
658.562:339.137.2](043.2)
Кл.слова (ненормовані):
якість
товарів
--
качество товаров
--
безпечність товарів
--
безопасность товаров
--
якість
послуг
--
качество услуг
--
конкурентоспроможність продукції
--
конкурентоспособность продукции
--
конкурентоспроможність підприємства
--
конкурентоспособность предприятия
Дод.точки доступу:
Ун-т ім. А. Нобеля. каф. підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
Професійна етика та
етикет у готельно-ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. студ. спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 51 с.
Кл.слова (ненормовані):
професійна етика
--
профессиональная этика
--
етикет
--
этикет
--
готельно-ресторанний бізнес
--
гостинично-ресторанный бизнес
--
якість
послуг
--
качество услуг
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна \авт.-уклад.\
Варипаєва, Людмила Миронівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
Давидова, Оксана Юріївна
.
Управління якістю продукції та
послуг
у готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : підручник / О. Ю. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 488 с. - Бібліогр.: с. 482-487 (88 назв)
Зміст:
Якість
і конкурентоспроможність: поняття й методичні підходи до оцінювання
Організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та
послуг
у готельноресторанному господарстві
Процеси системи управління якістю продукції та
послуг
у готельноресторанному господарстві
Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність
--
конкурентоспособность
--
управління якістю
--
управление качеством
--
організаційно-економічний розвиток
--
организационно-экономическое развитие
--
готельно-ресторанне господарство
--
гостинично-ресторанное хозяйство
--
якість
послуг
--
качество услуг
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Скирда, Олена Євгеніївна
.
Управління якістю
послуг
[Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / О. Є. Скирда ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 27 с.
Кл.слова (ненормовані):
якість
послуг
--
качество услуг
--
управління
--
управление
--
характеристики
послуг
--
характеристики услуг
--
системи управління якістю
--
системы управления качеством
--
туристичні
послуг
и
--
туристические услуги
--
оцінка якості
послуг
--
оценка качества услуг
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ