Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.02(075)
И 24


    Ивашов, Валентин Иванович.
    Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности [Текст] : учеб. пособие. Ч. 1. Оборудование для убоя и первичной обработки / В. И. Ивашов. - М. : Колос, 2001. - 549 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - Библиогр.: с. 549-550. - ISBN 5-10-003567-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
оборудование -- обладнання -- транспортирование убойных животных и птиц -- транспортування забійних тварин та птахів -- качество мяса -- якість м'яса -- роботизированные комплексы цехов -- роботизовані комплекси цехів -- убой скота -- забій худоби -- разделка туш -- оброблення туш
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
637.5(075)
Ц 55


    Цехмістренко, Світлана Іванівна.
    Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 192 с. - Бібліогр.: с. 169. - ISBN 978-617-657-016-5
Предм. покажч.: с. 183-189
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морфологичний склад м'яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад -- химический состав -- метаболізм -- метаболизм -- біохімія жирової тканини -- биохимия жировой ткани -- якість м'яса -- качество мяса -- біохімія субпродуктів -- биохимия субпродуктов
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ