Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=шкуры<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
636.2
К 59
Козир, В. С.
Формування м’ясної продуктивности великої рогатої худоби [Текст] / В. С. Козир. - Київ : Уpожай, 1992. - 128 с. - Бібліогр.: с. 124-125
УДК
636.2
Кл.слова (ненормовані):
тваринництво
--
животноводство
--
велика рогата худоба
--
крупный рогатый скот
--
породи
--
породы
--
годування
--
кормление
--
жива маса
--
живая масса
--
бички
--
бычки
--
склад туш
--
состав туши
--
оцінка м’яса
--
оценка мяса
--
хімічний склад м’яса
--
химический состав мяса
--
жирова тканина
--
жировая ткань
--
субпродукти
--
субпродукты
--
органи травлення
--
органы пищеварения
--
кісткова тканина
--
костная ткань
--
шкури
--
шкуры
--
економічна ефективність
--
экономическая эфективность
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637
С 74
Справочник по качеству
продукции животноводства [Текст] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с.
Прил.: с. 305-314
УДК
637
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
скотоводство
--
скотарство
--
свиноводство
--
свинарство
--
овцеводство
--
вівчарство
--
птицеводство
--
птахівництво
--
кролиководство
--
кролівництво
--
пчеловодство
--
бджільництво
--
рыбоводство
--
рибництво
--
шерсть
--
вовна
--
продукция
--
продукція
--
стандарты
--
стандарти
--
молоко
--
мясо
--
м'ясо
--
шкуры
--
шкіри
--
овчина
--
смушки
--
яйца
--
яйця
--
мед
--
воск
--
віск
Дод.точки доступу:
Остапчук, П. П. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ