Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=хлебобулочные изделия<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
664.6(075)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)66


Знайти схожі

2.
   664.6(075.8)
   Н 73


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8
    Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   658.62(075.8)
   Т 50


   
    Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / О. Г. Бровко [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів. - 2-ге вид, стер. - Львів : Магнолія 2006, 2020. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 318-319 (48 назв). - ISBN 978-617-574-084-2
    Зміст:
Зерноборошняні товари
Овочі, плоди та гриби свіжі і перероблені
Смакові товари
Крохмаль. Цукор. Мед. Кондитерські вироби
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерномучные товары -- зерноборошняні товари -- крупы -- крупи -- мука -- борошно -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- овощи -- овочі -- плоды -- плоди -- грибы -- гриби -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- крахмал -- крохмаль -- сахар -- цукор -- сахарозаменители -- цукрозамінники -- мед -- восточные сладости -- східні солодощі
Дод.точки доступу:
Бровко, О. Г.
Гордієнко, Г. С.
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Породіна, Л. В.
Рябченко, М. О.
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   658.62(072)
   Т 50


   
    Товарознавство харчових та нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- зернопродукти -- зернопродукты -- борошно -- мука -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- плоди та овочі -- плоды и овощи -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- жири харчові -- жиры пищевые -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- м‘ясні товари -- мясные товары -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- господарські товари -- хозяйственные товары -- текстильні товари -- текстильные товары -- металопродукція -- металлопродукция -- паливо -- топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.


   
    Сучасні досягнення харчової науки [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. та аспірантів спец. 181 Харчові технології : у 2 ч. Ч. 2 / В. І. Ладика [та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2022. - 352 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Технології харчової продукції, отриманої за реалізації принципу іонотропного гелеутворення
Технології харчових продуктів з використанням високого тиску
Теоретичні та практичні аспекти забезпечення технологічної стабільності харчових систем на основі крохмалю
Дослідження за напрямом «жири: отримання, переробка, використання»
Технологія гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Обґрунтування вибору компонентів модельної системи технології паст закусочних
Сучасні аспекти пектину та харчових продуктів з його використанням
Технології їстівної плівки для кондитерських та хлібобулочних виробів

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- іонотропне гелеутворення -- ионотропное гелеобразование -- крохмаль -- крахмал -- жири -- жиры -- соуси -- соусы -- овочева сировина -- овощное сырье -- пасти закусочні -- пасты закусочные -- пектин -- їстівна плівка -- съедобная пленка -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \за заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

8.


   
    Сучасні тенденції у хлібопекарському виробництві [Електронний ресурс] : метод. рек. до викон. лаборатор. робіт для студ. освіт. ступеня "магістр" спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], 2019. - 36 с.

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- італійська випічка -- итальянская выпечка -- бубличні вироби -- бубличные изделия -- житні вироби -- ржаные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.
   664.6(075)
   Н 75


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ