Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчові технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-51 
1.
   664(06)
   Х 20


   
    Харчовi технологiї - 2006 [Текст] : тези доп. 2-ї мiжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 17-19 жовт. 2006 р.) / Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 216 с. - ISBN 966-8145-18-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пищевые технологии -- харчові технології -- консервная отрасль Украины -- консервна галузь України -- заморожевания -- заморожевання -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- сушка -- соя
Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.


   
    Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" [Текст] : метод. вказ. її до викон. для студ. другого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 47 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
вища освіта -- высшее образование -- магістр -- магистр -- харчові технології -- пищевые технологии -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- оформлення роботи -- оформление роботы
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.


   
    Основи харчових технологій [Електронний ресурс] : навч. посібник у формі опор. конспекту для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; за заг. ред. Р. Ю. Павлюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 152 с. - Бібліогр.: с. 135-136 (37 назв)

Кл.слова (ненормовані):
плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- біологічно активні речовини (БАР) -- биологически активные вещества (БАВ) -- харчові технології -- пищевые технологии -- переробка плодів -- переработка плодов -- технології виробництва -- технологии производства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Коробець, Неллі Володимирівна
Стоєв, Сергій Степанович
Павлюк, Раїса Юріївна \за заг. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
    Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
    Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries [Electronic resource] : Scientific monograph / O. Hrynchenko [та ін.] ; Cuiavian University in Włocławek, State Biotechnological University. - Latvia : [s. n.], 2022. - 392 p.
Переклад назви: Інноваційні технології та обладнання: перспективи розвитку харчової та ресторанної індустрії: колектив. монографія
    Зміст:
The technology of vegetarian cupcake "delis" using oatmeal and kelp
Технологія вегетаріанського капкейку «деліс» із використанням вівсяного борошна та ламінарії
Influence of alternating oscillations of cutter knives on their stress-strain state and fatique endurance
Вплив знакозмінних коливань ножів різців на їх напружено-деформований стан і втомну витривалість
Technology of gluten-free muffins with crumb concentrate
Технологія безглютенових кексів з концентратом сколотин
Innowacyjne technologie szybko mrożonych półfabrykatów z warzyw i grzybów
Інноваційні технології швидкозаморожених напівфабрикатів з овочів та грибів
Creation of an expert modeling system for the formation of ice cream recipes
Створення експертно-моделюючої системи формування рецептур морозива
Technology and properties of low-lactose semi-finished product based on whey
Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирної
Development of technologies of encapsulated semi-finished products based on dairy raw materials and their functioning in the conditions of inter-branch cooperation
Розробка технологій напівфабрикатів капсульованих на основі молочної сировини та їх функціонування в умовах міжгалузевої кооперації
The results of the study of the colorimetric characteristics of semi-finished products based on the targeted use of the nutrients of the chips
Результати дослідження кольорометричних характеристик напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів сколотин
Technological features of flour composite mixtures
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей
Practical aspects of implementing the haccp system in educational institutions of Ukraine
Практичні аспекти впровадження системи haccp у закладах освіти україни

Кл.слова (ненормовані):
food industry -- харчова індустрія -- ресторанна індустрія -- restaurant industry -- food technologies -- харчові технології
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Cuiavian University in Włocławek
State Biotechnological University


Знайти схожі

7.


   
    Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Дуденко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 274 с. - Бібліогр.: с. 238-273 (233 назви)

Кл.слова (ненормовані):
харчові відходи -- пищевые отходы -- харчові технології -- пищевые технологии -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- стандарти на харчові продукти -- стандарты на пищевые продукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Головко, Микола Павлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Чернова, Л. О.
Антоненко, С. П.
Буряк, І. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Electronic resource] : monograph / Y. Biletska [et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University // . - Харків : ОСП Бровін. - P240

Кл.слова (ненормовані):
soy flour -- соєве борошно -- соевая мука -- chickpea flour -- нутовая мука -- нутове борошно -- vitamins -- вітаміни -- micronutrients -- мікроелементи -- микроэлементы -- quality -- якість -- качество -- food technologies -- харчові технології
Анотація: Technologies and recipes of soy and chickpea flour enriched with vitamins and micronutrients have been developed. Quality of special diet oriented bread, sausages and fermented milk products has been formed as a result of their use as a food ingredient. High dietary and specialized properties of the developed products for people with iodine-deficiency and selenium-deficiency disorders, gluten intolerance and chronic colitis have been scientifically grounded. Recommendations have been provided on daily consumption of the developed products taking into account enriching ingredients after sell-by date. It is recommended for scientists and practical specialists of the filed, as well as for post graduate students and students who conduct scientific researches targeted at formation of quality of specialized diet products.
Розроблено технології та рецептури соєвого та нутового борошна, збагаченого вітамінами та мікроелементами. Якість спеціального дієтичного хліба, ковбас і кисломолочних продуктів сформована в результаті їх використання в якості харчового інгредієнта. Науково обґрунтовано високі дієтичні та спеціалізовані властивості розроблених продуктів для людей з йододефіцитними та селенодефіцитними захворюваннями, непереносимістю глютену та хронічними колітами. Надано рекомендації щодо щоденного споживання розроблених продуктів з урахуванням збагачувальних інгредієнтів після закінчення терміну придатності. Рекомендовано науковцям і практикам галузі, а також аспірантам і студентам, які проводять наукові дослідження, спрямовані на формування якості спеціалізованих дієтичних продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
V. N. Karazin Kharkiv National University


Знайти схожі

9.


   
    Technologies of food products on the base of milk protein [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevyi [et al.] ; Kharkiv state university of food technology and trade, National University of Food Technology, Wroclaw University of Economics, San Sebastian Transucrania, S.A. - Kharkiv ; Wroclaw ; San Sebastian : [s. n.], 2009. - 204 p.
Переклад назви: Технології харчових продуктів на основі молочного білка

Кл.слова (ненормовані):
milk protein -- молочний білок -- culinary production -- кулінарне виробництво -- restaurant industry -- ресторанне господарство -- food technologies -- харчові технології
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevyi, F. V.
Gurskiy, Petro
Yurchenko, S. L.
Polevych, V.
Savgira, Yu.
Yancheva, Marina
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, Yevgen
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Kharkiv state university of food technology and trade
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics
San Sebastian Transucrania, S.A.


Знайти схожі

10.


   
    Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ