Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчові добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-15 
1.
664(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
658.56(075)
Д53


    Дмитриченко, Михаил Иванович.
    Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров [Текст] : учеб. пособие / М. И. Дмитриченко. - СПб. : Питеp, 2003. - 150 с. : табл. - (Учебное пособие). - Библиогр.: с. 150
УДК

Кл.слова (ненормовані):
продовольственные товары -- продовольчі товари -- качество -- якість -- фальсификация -- фальсифікація -- пищевые добавки -- харчові добавки -- маркировка консерв -- маркування консервів -- штриховой код -- штриховий код
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
664.6(075)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)66


Знайти схожі

4.
   547(075.8)
   Х 22


   
    Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / Л. В. Дуленко [та ін.] ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Київ : Кондор, 2012. - 248 с. - Бібліогр.: с. 238-239. - ISBN 978-966-351-387-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
будова атома -- строение атома -- хімія елементів -- химия элементов -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- ферменти -- ферменты -- вода -- харчові системи -- пищевые системы -- органічна хімія -- органическая химия -- вуглеводні -- углеводные -- спирти -- спирты -- феноли -- фенолы -- карбонові кислоти -- карбоновые кислоты -- харчові кислоти -- пищевые кислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- амінокислоти -- аминокислоты -- вітамини -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки
Дод.точки доступу:
Дуленко, Люция Вікторівна
Горяйнова, Юлія Артурівна
Полякова, Алла Веніамінівна
Малигіна, Валентина Дмитрівна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Борзенко, Дмитро Олександрович
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
637.1(075)
Ц 55


    Цехмістренко, Світлана Іванівна.
    Біохімія молока та молокопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, С. І. Кононський. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 168 с. : іл. - Бібліогр.: с. 152. - ISBN 978-966-2122-37-4
Предм. покажч.: с. 159-165
УДК

Кл.слова (ненормовані):
компоненти молока -- компоненты молока -- хімічні властивості молока -- химические свойства молока -- фізичні властивості молока -- физические свойства молока -- біосинтез компонентів молока -- биосинтез компонентов молока -- транспортування молока -- транспортировка молока -- зберігання молока -- хранение молока -- консервування молока -- консервирование молока -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- виробництво сиру -- производство сыра -- виробництво масла -- производство масла -- харчові добавки -- пищевые добавки
Дод.точки доступу:
Кононський, Олексій Іванович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

7.
577.1(075.8)
Х 22


   
    Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 504 с. : мал., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
білки -- белки -- вуглеводи -- углеводы -- ліпіди -- липиды -- вода -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- антибіотики -- антибиотики -- харчові антиокислювачі -- пищевые антиокислители -- харчові добавки -- пищевые добавки -- хімічні забруднення -- химические загрязнения -- біологічні забруднення -- биологические загрязнения -- мікотоксини -- микотоксины
Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.
Торяник, О. І.
Коваленко, В. О.
Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)44


Знайти схожі

8.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
606:664](075.8)
П 33


    Пирог, Тетяна Павлівна.
    Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2018. - 408 с. : табл. - ISBN 978-617-7320-31-8
Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- микроорганизмы -- харчові продукти -- пищевые продукты -- ферменти -- ферменты -- біологічно активні -- биологически активные -- добавки -- сполуки -- соединения -- мікробний синтез -- микробный синтез -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчове виробництво -- пищевое производство -- біобезпека -- биобезопасность -- генетично модифіковані -- генетически модифицированные -- організми -- организмы
Дод.точки доступу:
Антонюк, Марія Миколаївна
Скроцька, Оксана Ігорівна
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   664(075.8)
   Ф 50


   
    Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукти -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- генетично-модифіковані продукти -- генетически-модифицированные продукты -- харчові добавки -- пищевые добавки -- забруднювачі -- біологічної природи -- загрязнители -- биологического происхождения -- забруднювачі -- загрязнители -- хімічної природи -- химического происхождения -- профілактика -- харчових захворювань -- профилактика -- пищевых заболеваний
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ