Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчові добавки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-15
>
1.
664(075)
П 56
Пономарьов, Петро Хомович
.
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. -
ISBN
966-7035-31-Х
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
забруднення продуктів харчування
--
загрязнени продуктов питания
--
нітрати
--
нитраты
--
радіаційне забруднення
--
радиационное загрязнение
--
радіаційна обробка продуктів харчування
--
радиационная обработка продуктов питания
--
пестициди
--
пестициды
--
важкі метали
--
тяжелые металлы
--
антибактеріальні речовини
--
антибактериальные вещества
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
екологічна чистота
--
экологическая чистота
--
харчування
--
питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
658.56(075)
Д53
Дмитриченко, Михаил Иванович
.
Экспертиза качества и обнаружение фальсификации продовольственных товаров [Текст] : учеб. пособие / М. И. Дмитриченко. - СПб. : Питеp, 2003. - 150 с. : табл. - (Учебное пособие). - Библиогр.: с. 150
УДК
658.56(075)
Кл.слова (ненормовані):
продовольственные товары
--
продовольчі товари
--
качество
--
якість
--
фальсификация
--
фальсифікація
--
пищевые
добавки
--
харчові
добавки
--
маркировка консерв
--
маркування консервів
--
штриховой код
--
штриховий код
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664.6(075)
С 40
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. -
ISBN
966-364-359-9
УДК
664.6(075)
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні продукти
--
зерномучные продукты
--
якість зерна
--
качество зерна
--
властивості хліба
--
свойства хлеба
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
мікробіологічна безпека
--
микробиологическая безопасность
Дод.точки доступу:
Лозова, Т. М.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
6
6
Знайти схожі
>
4.
547(075.8)
Х 22
Харчова хімія
[Текст] : навч. посібник / Л. В. Дуленко [та ін.] ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Київ : Кондор, 2012. - 248 с. - Бібліогр.: с. 238-239. -
ISBN
978-966-351-387-4
УДК
547(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
будова атома
--
строение атома
--
хімія елементів
--
химия элементов
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
--
хімічна кінетика
--
химическая кинетика
--
ферменти
--
ферменты
--
вода
--
харчові
системи
--
пищевые системы
--
органічна хімія
--
органическая химия
--
вуглеводні
--
углеводные
--
спирти
--
спирты
--
феноли
--
фенолы
--
карбонові кислоти
--
карбоновые кислоты
--
харчові
кислоти
--
пищевые кислоты
--
ліпіди
--
липиды
--
вуглеводи
--
углеводы
--
амінокислоти
--
аминокислоты
--
вітамини
--
витамины
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
Дод.точки доступу:
Дуленко, Люция Вікторівна
Горяйнова, Юлія Артурівна
Полякова, Алла Веніамінівна
Малигіна, Валентина Дмитрівна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Борзенко, Дмитро Олександрович
Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
5.
637.1(075)
Ц 55
Цехмістренко, Світлана Іванівна
.
Біохімія молока та молокопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, С. І. Кононський. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 168 с. : іл. - Бібліогр.: с. 152. -
ISBN
978-966-2122-37-4
Предм. покажч.: с. 159-165
УДК
637.1(075)
Кл.слова (ненормовані):
компоненти молока
--
компоненты молока
--
хімічні властивості молока
--
химические свойства молока
--
фізичні властивості молока
--
физические свойства молока
--
біосинтез компонентів молока
--
биосинтез компонентов молока
--
транспортування молока
--
транспортировка молока
--
зберігання молока
--
хранение молока
--
консервування молока
--
консервирование молока
--
кисломолочні продукти
--
кисломолочные продукты
--
виробництво сиру
--
производство сыра
--
виробництво масла
--
производство масла
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
Дод.точки доступу:
Кононський, Олексій Іванович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
6.
641(075.8)
Н 90
Нутриціологія
[Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. -
ISBN
978-966-2678-13-0
УДК
641(075.8)
Рубрики:
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія
--
общая нутрициологии
--
харчування людини
--
питание человека
--
білки у харчуванні людини
--
белки в питании человека
--
ліпіди у харчуванні людини
--
липиды в питании человека
--
вуглеводи у харчуванні людини
--
углеводы в питании человека
--
вуглеводи
--
углеводы
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
продукти тваринного походження
--
продукты животного происхождения
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
продукти рослинного походження
--
продукты растительного происхождения
--
генетично-модифіковані продукти
--
генетически модифицированные продукты
--
будова травної системи
--
строение пищеварительной системы
--
функції травної системи
--
функции пищеварительной системы
--
харчування дітей
--
питание детей
--
харчування підлітків
--
питание подростков
--
харчування студентів
--
питание студентов
--
харчування спортсменів
--
питание спортсменов
--
люди похилого віку
--
пожилые люди
--
дієтичне харчування
--
диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
7.
577.1(075.8)
Х 22
Харчова хімія
[Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торговлі. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 504 с. : мал., табл. - Бібліогр. в кінці розд. -
ISBN
978-966-2678-07-9
УДК
577.1(075.8)
613.292(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
білки
--
белки
--
вуглеводи
--
углеводы
--
ліпіди
--
липиды
--
вода
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
--
вітаміни
--
витамины
--
антибіотики
--
антибиотики
--
харчові
антиокислювачі
--
пищевые антиокислители
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
хімічні забруднення
--
химические загрязнения
--
біологічні забруднення
--
биологические загрязнения
--
мікотоксини
--
микотоксины
Дод.точки доступу:
Євлаш, В. В.
Торяник, О. І.
Коваленко, В. О.
Аксьонова, О. Ф.
Отрошко, Н. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
4
4
Знайти схожі
>
8.
641(075.8)
Н 90
Нутриціологія
[Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). -
ISBN
978-966-2678-13-0
УДК
641(075.8)
Рубрики:
Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія
--
общая нутрициология
--
харчування людини
--
питание человека
--
білки у харчуванні людини
--
белки в питании человека
--
ліпіди у харчуванні людини
--
липиды в питании человека
--
вуглеводи у харчуванні людини
--
углеводы в питании человека
--
вуглеводи
--
углеводы
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
продукти тваринного походження
--
продукты животного происхождения
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
продукти рослинного походження
--
продукты растительного происхождения
--
генетично-модифіковані продукти
--
генетически модифицированные продукты
--
будова травної системи
--
строение пищеварительной системы
--
функції травної системи
--
функции пищеварительной системы
--
харчування дітей
--
питание детей
--
харчування підлітків
--
питание подростков
--
харчування студентів
--
питание студентов
--
харчування спортсменів
--
питание спортсменов
--
люди похилого віку
--
пожилые люди
--
дієтичне харчування
--
диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
9.
606:664](075.8)
П 33
Пирог, Тетяна Павлівна
.
Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2018. - 408 с. : табл. -
ISBN
978-617-7320-31-8
Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
УДК
606:664](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми
--
микроорганизмы
--
харчові
продукти
--
пищевые продукты
--
ферменти
--
ферменты
--
біологічно активні
--
биологически активные
--
добавки
--
сполуки
--
соединения
--
мікробний синтез
--
микробный синтез
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
харчове виробництво
--
пищевое производство
--
біобезпека
--
биобезопасность
--
генетично модифіковані
--
генетически модифицированные
--
організми
--
организмы
Дод.точки доступу:
Антонюк, Марія Миколаївна
Скроцька, Оксана Ігорівна
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
10.
664(075.8)
Ф 50
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки
якості продуктів [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2016. - 532 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 530-531. -
ISBN
978-966-2678-36-9
УДК
664(075.8)
591.133(075.8)
006.83(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
харчові
продукти
--
пищевые продукти
--
амінокислоти
--
аминокислоты
--
ліпіди
--
липиды
--
вуглеводи
--
углеводы
--
вітаміни
--
витамины
--
мінеральні речовини
--
минеральные вещества
--
генетично-модифіковані продукти
--
генетически-модифицированные продукты
--
харчові
добавки
--
пищевые
добавки
--
забруднювачі
--
біологічної природи
--
загрязнители
--
биологического происхождения
--
забруднювачі
--
загрязнители
--
хімічної природи
--
химического происхождения
--
профілактика
--
харчових захворювань
--
профилактика
--
пищевых заболеваний
Анотація:
Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ