Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчова цінність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
633/635
М 55


   
    Механізовані технології в овочівництві, баштанництві та насінництві [Текст] : курс лекцій / Д. І. Мазоренко [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 270 с. : іл. - Бібліогр.: с. 266
УДК

Кл.слова (ненормовані):
грунтово-кліматичні зони -- сівозміни -- біологічна характеристика -- вимоги рослин -- фактори середовища -- хімичний склад -- харчова цінність -- схеми посіву -- технологічні процеси -- система стандартизації -- технологічні карти -- дослідження
Дод.точки доступу:
Мазоренко, Дмитро Іванович
Ящук, Анатолій Іванович
Пастухов, Валерій Іванович
Харченко, Сергій Олександрович
Ящук, Дмитро Анатолійович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44


Знайти схожі

2.
   637.1(075)
   Т 38


   
    Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевого, П. В. Гурського. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. - ISBN 5-7763-2024-0
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты
Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, С. Л.
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Т. М.
Париш, Н. М.
Перцевий, Ф. В. \під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович \під заг. ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)66
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)4747
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)116116


Знайти схожі

3.
   631.5(072)
   О-75


   
    Основи агрономії. Технології виробництва сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. для самост. роботи студ. за спец. 208 "Агроінженерія", 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" оч. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23
УДК

Кл.слова (ненормовані):
грунт -- почва -- обробіток грунту -- обработка почвы -- добрива -- удобрения -- посівні якості -- посевные качества -- насіння -- семена -- способи сівби -- способы сева -- озимі -- озимые -- ярі -- яровые -- зернові культури -- зерновые культуры -- вирощування -- выращивание -- зернобобові культури -- зернобобовые культуры -- кукурудза -- кукуруза -- соняшник -- подсолнечник -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- кормові трави -- кормовые травы -- гарбузові культури -- тыквенные культуры -- харчова цінність -- пищевая ценность -- плоди -- плоды -- овочі -- овощи
Дод.точки доступу:
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.


    Пузік, Людмила Михайлівна.
    Технологія зберігання плодів, овочів та винограду [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2011. - 336 с. - Бібліогр.: с. 328-330 (33 назви)
    Зміст:
Харчова цінність овочів, фруктів та картоплі
Товарна характеристика фруктів та овочів згідно зі стандартами
Фізичні властивості фруктів та овочів
Фактори, які впливають на якість і тривалість зберігання фруктів та овочів
Зберігання фруктів та овочів
Умови зберігання фруктів та овочів
Загальна характеристика способів зберігання овочів та фруктів
Особливості фруктів, овочів та картоплі під час тривалого зберігання
Технологія зберігання плодів, овочів і картоплі
Втрати під час зберігання овочів, фруктів та картоплі

Кл.слова (ненормовані):
овочі -- овощи -- фрукти -- фрукты -- картопля -- картофель -- харчова цінність -- пищевая ценность -- якість зберігання -- качество хранения -- тривалість зберігання -- длительность хранения -- технологія зберігання -- технология хранения
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гордієнко, Інна Миколаївна
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва


Знайти схожі

5.


   
    Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Електронний ресурс] : монографія / С. Г. Олійник [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 108 с. - Бібліогр.: с. 90-107 (240 назв)

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- харчова цінність -- пищевая ценность -- зародки пшениці -- зародыши пшеницы -- спиртовий екстракт -- спиртовой экстракт -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- технологія хліба -- технология хлеба
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Кравченко, Олена Іванівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ