Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова мікробіологія<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
664(073)
М 59
Мікробіологія
харчових продуктів
[Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
--
мікроорганізми
--
микроорганизмы
--
морфологія бактерій
--
морфология бактерий
--
контроль в харчових продуктах
--
контроль в пищевых продуктах
--
види бродіння
--
виды брожения
--
процеси гниття
--
процессы гниения
--
мікробіологія
молока
--
микробиология молока
--
мікробіологія
м'яса
--
микробиология мяса
--
мікробіологія
риби
--
микробиология рыбы
--
мікробіологія
рослинних продуктів
--
микробиология растительных продуктов
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В. \уклад.\
Бергілевич, О. М. \уклад.\
Радчук, О. В. \уклад.\
Скибіцький, В. Г. \уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\
Віннов, О. С. \уклад.\
Козловська, Г. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
2.
663.1(072)
Д 70
Дослідження морфології мікроскопічних
грибів та дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна
мікробіологія
" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
663.1:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
дріжджі
--
дрожжи
--
гриби
--
грибы
--
морфологія дріжджів
--
морфология дрожжей
--
морфологія грибів
--
морфология грибов
--
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
663.12/.14(072)
В 42
Визначення бродильної активності
дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна
мікробіологія
" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК
663.12/.14:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
дріжджі
--
дрожжи
--
бродіння дріжджів
--
брожение дрожжей
--
мікрофлора дріжджів
--
микрофлора дрожжей
--
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
637.5(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори м'яса
та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна
мікробіологія
" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК
637.5:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
м'яса
--
мясо
--
м'ясні продукти
--
мясные продукты
--
мікрофлора м'яса
--
микрофлора мяса
--
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
5.
637.146(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори молочних
продуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна
мікробіологія
" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 14 с.
УДК
637.146:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
кисломолочні продукти
--
кисломолочные продукты
--
закваска
--
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
--
мікрофлора молока
--
микрофлора молока
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
6.
637.4(072)
В 42
Визначення мікрофлори яєць
та яйцепродуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна
мікробіологія
" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 20 с.
УДК
637.4:579.67](072)
Кл.слова (ненормовані):
яйця
--
яйца
--
мікрофлора яєць
--
микрофлора яиц
--
харчова
мікробіологія
--
пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ