Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=характеристики пищевых продуктов<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
641.437(075)
К 65
Консервирование
пищевых
продуктов
холодом: теплофизические основы [Текст] : учеб. пособие / И. А. Рогов [и др.]. - 2-е изд., пеpераб. и доп. - М. : Колос, 1999. - 168 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - Библиогр.: с. 169-171. -
ISBN
5-10-003580-3
УДК
641.437(075)
Кл.слова (ненормовані):
теплофизические
--
механические и электрические
--
характеристики
пищевых
продуктов
--
стационарная
--
нестационарная теплопроводность твердых тел
--
теплофизические процессы
--
при холодной обработке
пищевых
продуктов
--
влага в
пищевых
продуктов
--
льдообразование
продуктов
--
замораживания
--
основы массопередачи
--
хранение
--
размораживание
пищевых
продуктов
Дод.точки доступу:
Рогов, Иосиф Александрович
Куцакова, Валентина Еремеевна
Филиппов, Валерий Иванович
Фролов, Сергей Владимирович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ