Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=фізико-хімічні властивості<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
665.215
C 71


   
    Спермацетовое масло и регенерация [Текст] : монография / под ред. С. Л Фpейдман. - Саpатов : Саpатов. ун-т, 1987
УДК

Кл.слова (ненормовані):
спермацет -- химический состав -- хімічний склад -- физико-химические свойства -- фізико-хімічні властивості -- характеристика язв -- характеристика виразок -- ожоги глаз -- опіки очей -- лечение -- лікування
Дод.точки доступу:
Фрейдман, С. Л \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
637.13
А 92


    Атраментов, Алексей Григорьевич.
    Совершенствование первичной обработки молока [Текст] / А. Г. Атраментов. - М. : Агропромиздат, 1990. - 63 с. - Библиогр.: с. 62
Прил.: с. 57-61
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- требование к молоку -- вимоги до молока -- санитарно-гигиенические показатели -- санітарно-гігієнічні показники -- физико-химические свойства -- фізико-хімічні властивості -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- контроль качества молочного сырья -- контроль якості молочної сировини
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
661
З-88


    Зотов, Алексей Тимофеевич.
    Мочевина [Текст] / А. Т. Зотов. - М. : Гос. науч.-техн. изд-во хим. лит., 1963. - 174 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
физико-химические свойства -- фізико-хімічні властивості -- сырье -- сировину -- ситнтез мочевины -- сітнтез сечовини -- основы -- основи -- аммиак -- аміак -- двухокись углевода -- двоокис вуглецю -- переработка -- переробка -- промышленные схемы -- промислові схеми -- эксплуатация -- експлуатація -- промышленные установки -- промислові установки
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
   669.01
   О-23


   
    Обработка поверхности и надежность материалов [Текст] / П. Парриш [и др.] ; под ред.: Дж. Бурке, Ф. Вайс, О. А. Банных ; пер. с англ.: Э. М. Лазарева, Ю. П. Либерова, И. Д. Марчуковой. - М. : Мир, 1985. - 192 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
высопрочные сплавы -- висопрочние сплави -- защита материалов -- захист матеріалів -- керамика -- кераміка -- поверхностные реакции -- поверхневі реакції -- кинетика -- кінетика -- коррозия -- корозія -- надежность материалов -- надійність матеріалів -- обработка поверхностей -- обробка поверхонь -- усталость материалов -- втома матеріалів -- физико-химические свойства -- фізико-хімічні властивості -- фреттинг
Дод.точки доступу:
Парриш, П.
Херглотц, Х.
Хадсон, Дж.
Фоукс, Ф.
Лью, Г.
Бурке, Дж. \под ред.\
Вайс, Ф. \под ред.\
Лазарев, Э. М. \пер. с англ.\
Либеров, Ю. П. \пер. с англ.\
Марчукова, И. Д. \пер. с англ.\
Банных, О. А. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

5.


   
    Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2021. - 168 с.

Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- сироваткові білки -- сывороточные белки -- гідроліз білків -- гидролиз белков -- емульгуюча здатність -- эмульгирующая способность -- фаза коагуляції -- фаза коагуляции -- пасты закусочные -- кислотність -- кислотность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка


Знайти схожі

6.


   
    Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв)

Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


    Горбань, Віктор Григорович.
    Основи біохімії та фізіології харчування [Електронний ресурс] : практикум для студентів ф-ту менеджменту із спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / В. Г. Горбань, М. Л. Серік, Л. С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49

Кл.слова (ненормовані):
біохімія -- биохимия -- амінокислоти -- аминокислоты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства -- фізіологія -- физиология -- харчування -- питание -- біохімічні лабораторії -- биохимические лаборатории
Анотація: Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ