Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=фізико-хімічні властивості<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
7
Показані документи
с 1 за 7
>
1.
665.215
C 71
Спермацетовое масло и
регенерация [Текст] : монография / под ред. С. Л Фpейдман. - Саpатов : Саpатов. ун-т, 1987
УДК
665.215
Кл.слова (ненормовані):
спермацет
--
химический состав
--
хімічний склад
--
физико-химические свойства
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
характеристика язв
--
характеристика виразок
--
ожоги глаз
--
опіки очей
--
лечение
--
лікування
Дод.точки доступу:
Фрейдман, С. Л \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637.13
А 92
Атраментов, Алексей Григорьевич
.
Совершенствование первичной обработки молока [Текст] / А. Г. Атраментов. - М. : Агропромиздат, 1990. - 63 с. - Библиогр.: с. 62
Прил.: с. 57-61
УДК
637.13
Кл.слова (ненормовані):
молоко
--
требование к молоку
--
вимоги до молока
--
санитарно-гигиенические показатели
--
санітарно-гігієнічні показники
--
физико-химические свойства
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
первичная обработка молока
--
первинна обробка молока
--
контроль качества молочного сырья
--
контроль якості молочної сировини
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
661
З-88
Зотов, Алексей Тимофеевич
.
Мочевина [Текст] / А. Т. Зотов. - М. : Гос. науч.-техн. изд-во хим. лит., 1963. - 174 с.
УДК
661
Кл.слова (ненормовані):
физико-химические свойства
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
сырье
--
сировину
--
ситнтез мочевины
--
сітнтез сечовини
--
основы
--
основи
--
аммиак
--
аміак
--
двухокись углевода
--
двоокис вуглецю
--
переработка
--
переробка
--
промышленные схемы
--
промислові схеми
--
эксплуатация
--
експлуатація
--
промышленные установки
--
промислові установки
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
669.01
О-23
Обработка поверхности и
надежность материалов [Текст] / П. Парриш [и др.] ; под ред.: Дж. Бурке, Ф. Вайс, О. А. Банных ; пер. с англ.: Э. М. Лазарева, Ю. П. Либерова, И. Д. Марчуковой. - М. : Мир, 1985. - 192 с. : ил.
УДК
669.01
Кл.слова (ненормовані):
высопрочные сплавы
--
висопрочние сплави
--
защита материалов
--
захист матеріалів
--
керамика
--
кераміка
--
поверхностные реакции
--
поверхневі реакції
--
кинетика
--
кінетика
--
коррозия
--
корозія
--
надежность материалов
--
надійність матеріалів
--
обработка поверхностей
--
обробка поверхонь
--
усталость материалов
--
втома матеріалів
--
физико-химические свойства
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
фреттинг
Дод.точки доступу:
Парриш, П.
Херглотц, Х.
Хадсон, Дж.
Фоукс, Ф.
Лью, Г.
Бурке, Дж. \под ред.\
Вайс, Ф. \под ред.\
Лазарев, Э. М. \пер. с англ.\
Либеров, Ю. П. \пер. с англ.\
Марчукова, И. Д. \пер. с англ.\
Банных, О. А. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Знайти схожі
>
5.
Технологія паст закусочних
на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : монографія / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : [б. в.], 2021. - 168 с.
Кл.слова (ненормовані):
фізико
-
хімічні
властивості
--
физико-химические свойства
--
сироваткові білки
--
сывороточные белки
--
гідроліз білків
--
гидролиз белков
--
емульгуюча здатність
--
эмульгирующая способность
--
фаза коагуляції
--
фаза коагуляции
--
пасты закусочные
--
кислотність
--
кислотность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Знайти схожі
>
6.
Технологічні основи виробництва
напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв)
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати
--
мясные полуфабрикаты
--
зберігання
--
хранение
--
заморожені напівфабрикати
--
замороженные полуфабрикаты
--
показники якості
--
показатели качества
--
м'ясні продукти
--
мясные продукты
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
физико-химические свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
7.
Горбань, Віктор Григорович
.
Основи біохімії та фізіології харчування [Електронний ресурс] : практикум для студентів ф-ту менеджменту із спец. 6.140100 Готельно-ресторанна справа / В. Г. Горбань, М. Л. Серік, Л. С. Цибань ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 50 с. - Бібліогр.: с. 49
Кл.слова (ненормовані):
біохімія
--
биохимия
--
амінокислоти
--
аминокислоты
--
фізико
-
хімічні
властивості
--
физико-химические свойства
--
фізіологія
--
физиология
--
харчування
--
питание
--
біо
хімічні
лабораторії
--
биохимические лаборатории
Анотація:
Практикум «Основи біохімії та фізіології харчування» підготовлений з метою надання допомоги студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у доскональному вивченні теоретичного матеріалу та набутті відповідних практичних навичок виконання біохімічних досліджень харчових продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ