Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=функціональне призначення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 1 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 962 с.
    Зміст:
Наука про харчування (нутриціологія)
Науково-практичні та методологічні підходи до конструювання харчових продуктів функціонального призначення
Харчова сировина та дієтичні добавки як основа харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції функціонального призначення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ