Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=фризер<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   664
   Р 65


   
    Розрахунок фризера [Текст] : метод. вказ. до викон. курс. проекту з дисц. Обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2006. - 21 с.
ББК 664

Кл.слова (ненормовані):
фризер
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Рогожко, М. Г. \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
ч.з. ОИФ22


Знайти схожі

2.
   637.024(072)
   Р 65


   
    Розрахунок фризера [Текст] : метод. вказ. до викон. розділу випуск. кваліфікац. роботи РВО "бакалавр" для студ. ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 28 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
випускна робота -- выпускная работа -- кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- бакалаврський рівень -- бакалаврский уровень -- нормативна документація -- нормативная документация -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- фризер
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.


   
    Будова і принцип дії фризера Б6-ОФШ [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. : рис. - Бібліогр.: с. 14

Кл.слова (ненормовані):
фризер -- збивання суміші -- взбивание смеси -- обладнання малих підприємств -- оборудование малых предприятий -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств
Анотація: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ