Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=фарши<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
641
Б 93
Бутенко, Лидия Александровна
.
Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК
641
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
кондитерские изделия
--
кондитерські вироби
--
выпечка
--
випічка
--
кондитерский цех
--
кондитерський цех
--
инвентарь
--
інвентар
--
сырье
--
сировина
--
отделочные полуфабрикаты
--
оздоблювальні напівфабрикати
--
фарши
--
фарши
--
дрожжевое тесто
--
дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто
--
сдобное тесто
--
здобне тісто
--
слоеное тесто
--
слоєне тісто
--
пироженные
--
тістечка
--
торты
--
торти
--
расчет рецептур
--
розрахунок рецептури
--
хранение кондитерских изделий
--
зберігання кондиторських виробів
--
перевозка кондитерских изделий
--
перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна
.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). -
ISBN
978-966-2678-56-8
Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК
664.6(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
борошно
--
мука
--
розпушувачі
--
разрыхлители
--
жири й масла
--
жиры и масла
--
фарші
--
фарши
--
тісто
--
тесто
--
житні закваски
--
ржаные закваски
--
хлебопекарское производство
--
выпечка
--
хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ