Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=условия хранения<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
635.21
Ж 86
Жуковский, Д. И.
Хранение картофеля [Текст] / Д. И. Жуковский. - 2-е изд. - М. : Сельхозгиз, 1955. - 54 с.
УДК
635.21
Кл.слова (ненормовані):
дозревание
--
дозрівання
--
покой
--
спокій
--
пробуждение
--
пробудження
--
бактериальные болезни
--
бактеріальні хвороби
--
условия
хранения
--
умови зберігання
--
траншеи
--
траншеї
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Наукові принципи зберігання
харчових продуктів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборат. робіт з дисц. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. : табл. - Бібліогр.: с. 48-49
Кл.слова (ненормовані):
якість продуктів
--
качество продуктов
--
зберігання продуктів
--
хранение продуктов
--
харчові продукти
--
умови зберігання
--
условия
хранения
--
пищевые продукты
Анотація:
Методичні вказівки розроблені для закріплення та поглиблення теоретичного матеріалу, набуття навичок оцінки якості продукції, вивчення умов короткотермінового та тривалого зберігання, підбору оптимальних умов зберігання. Видання призначено здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна \авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна \авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна \авт.-уклад.\
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ