Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=тістозмішувачі<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.002(072)
О-75


   
    Особенности конструкции и принцип работы макаронного пресса [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко ; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 28 с. - Библиогр.: с. 27
УДК

Кл.слова (ненормовані):
макаронные прессы -- макаронні преси -- тестосмесители -- тістозмішувачі -- прессование -- пресування -- матрицы -- матриці
Дод.точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич \авт.-сост.\
Гурский, Петр Васильевич \авт.-сост.\
Манило, Вадим Леонидович \авт.-сост.\
Токолов, Юрий Иванович \авт.-сост.\
Денисенко, Сергей Анатольевич \авт.-сост.\
Иващенко, Сергей Григорьевич \авт.-сост.\
Заика, Владимир Петрович \авт.-сост.\
Шерстюк, Валерий Сергеевич \авт.-сост.\
Черняев, Александр Александрович \авт.-сост.\
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.


   
    Будова і принцип дії макаронного преса [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 28 с. : рис. - Бібліогр.: с. 23

Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес -- макаронный пресс -- обладнання малих підприємств -- оборудование малых предприятий -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств -- тістозмішувачі -- тестосмесители
Анотація: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ