Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=тістозмішувачі<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664.002(072)
О-75
Особенности конструкции и
принцип работы макаронного пресса [Текст] : метод. указ. к выполнению практич. занятия для студ. стац. и заоч. форм обуч. по дисц. Оборудование малых перерабатывающих и пищевых производств / Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко ; авт.-сост.: А. В. Богомолов [и др.]. - Харьков : ХНТУСХ, 2013. - 28 с. - Библиогр.: с. 27
УДК
664.002(072)
Кл.слова (ненормовані):
макаронные прессы
--
макаронні преси
--
тестосмесители
--
тістозмішувачі
--
прессование
--
пресування
--
матрицы
--
матриці
Дод.точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич \авт.-сост.\
Гурский, Петр Васильевич \авт.-сост.\
Манило, Вадим Леонидович \авт.-сост.\
Токолов, Юрий Иванович \авт.-сост.\
Денисенко, Сергей Анатольевич \авт.-сост.\
Иващенко, Сергей Григорьевич \авт.-сост.\
Заика, Владимир Петрович \авт.-сост.\
Шерстюк, Валерий Сергеевич \авт.-сост.\
Черняев, Александр Александрович \авт.-сост.\
Харьк. нац. техн. ун-т сел. хоз-ва им. П. Василенко
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Будова і принцип
дії макаронного преса [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 28 с. : рис. - Бібліогр.: с. 23
Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес
--
макаронный пресс
--
обладнання малих підприємств
--
оборудование малых предприятий
--
обладнання харчових виробництв
--
оборудование пищевых производств
--
тістозмішувачі
--
тестосмесители
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ