Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=тісто<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
633.1
К 14


    Казаков, Евгений Дмитриевич.
    От зерна к хлебу [Текст] / Е. Д. Казаков. - М. : Колос, 1975. - 208 с. : ил. - Библиогр.: с. 206
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерно -- пшеница -- пшениця -- производство -- виробництво -- хранение -- зберігання -- помол -- помел -- мука -- борошно -- тесто -- тісто -- выпечка -- випічка -- дефекты хлеба -- дефекти хліба -- болезни хлеба -- хвороби хлібу -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
   664.68(075.8)
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)55


Знайти схожі

4.
   621.979(072)
   С 71


   
    Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 23 с. : мал. - Бібліогр.: с. 23
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пресування -- прессование -- макаронне тісто -- макаронное тесто -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- круглі матриці -- круглые матрицы -- прямокутні матриці -- прямоугольные матрицы -- макаронні матриці -- макаронные матрицы -- експлуатація матриць -- эксплуатация матриц -- дозувальний пристрій -- дозирующее устройство -- шнековий дозатор -- шнековый дозатор -- роторний дозатор -- роторный дозатор -- тістозмішувач -- тестомеситель -- корпус пресувальний -- корпус опрессовочный -- головка пресувальна -- головка прессовальная -- обдувальний пристрій -- обдувочное устройство
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

5.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підруч. Кн. 1. Технологія виробництва хлібобулочних виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8
    Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник. Кн. 2. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 398 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 394 (12 назв). - ISBN 978-966-2678-60-4
    Зміст:
Приготування та підготовка до використання оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Виготовлення, творче оформлення, підготовка до реалізації борошняних кондитерських виробів різноманітного асортименту
Технологічний процес приготування випечених напівфабрикатів
Приготування борошняних кондитерських виробів
Виготовлення та оздоблювання тістечок
Виготовлення та оздоблювання тортів
Макетування та монтаж тортів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- креми -- кремы -- желе -- желатин -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты -- тісто -- тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   664.665.016.8
   Г 17


    Галясний, Іван Володимирович.
    Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів: теоретичні та практичні аспекти [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2021. - 116 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 99-116 (156 назв). - ISBN 978-617-7944-22-4
    Зміст:
Сучасні тенденції в технології безглютенових хлібопекарських виробів
Технологічні рішення для розробки технології бездріжджових безглютенових хлібців
Закономірності утворення структури бездріжджового безглютенового хлібного тіста
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хліб -- хлеб -- безглютеновий -- безглютеновый -- хлібці -- хлебцы -- хлібне тісто -- хлебное тесто
Дод.точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.


    Артамонова, Майя Володимирівна.
    Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищої освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с.
    Зміст:
Хлібопекарське виробництво
Макаронне виробництво
Виробництво кондитерських виробів
Виробництво харчових концентратів

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- тісто -- тесто -- сировина -- сырье -- рецептури -- рецептуры -- хліб -- хлеб -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


    Lisovska, T. O.
    The technology semi-finished sponge product using extruded corn flour [Electronic resource] : monograph / T. O. Lisovska, N. Chorna, N. H. Kopchak ; State Biotechnological University, Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : [s. n.], 2022. - 108 p. - Bibliography : p. 91-105 (195)
Переклад назви: Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна: монографія
    Зміст:
Prospects of use of flour extruded in biscuits semi-finished products
Перспективи використання борошна екструдованого у бісквітних напівфабрикатах
Scientific substantiation of technological biscuits dough stabilization parameters with the use of extruded corn flour
Наукове обґрунтування параметрів стабілізації технологічного тіста печива з використанням екструдованого кукурудзяного борошна
Development of technology of biscuits semifinished products using extruded corn flour
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням екструдованого кукурудзяного борошна

Кл.слова (ненормовані):
екструдоване борошно -- экструдированная мука -- бісквітні напівфабрикати -- бисквитные полуфабрикаты -- тісто печива -- тесто печенья -- кукурудзяне борошно -- кукурузная мука -- розробка технологій -- разработка технологий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Chorna, Nina
Kopchak, N. H.
State Biotechnological University
Ternopil Ivan Puluj National Technical University


Знайти схожі

10.


   
    Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ