Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=тріска<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   674.8.02(075.8)
   Б 55


    Бехта, Павло Антонович.
    Технологія деревинних плит і пластиків [Текст] : підручник / П. А. Бехта ; Укр. держ. лісотехн. ун-т. - Київ : Основа, 2004. - 780 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 777-779 (35 назв). - ISBN 966-699-044-X
    Зміст:
Загальні відомості про деревинні плити і пластики
Технологія стружкових плит
Технологія волокнистих плит
Технологія деревинних плит на основі мінеральних в'яжучих
Технологія інших видів плит
Технологія пластиків
Організація виробництва плит
Охорона навколишнього середовища
УДК

Кл.слова (ненормовані):
деревинні плити -- древесные плиты -- пластики -- деревинна сировина -- древесное сырье -- клейові матеріали -- клеевые материалы -- стружка -- тріска -- щепка -- екструзійні плити -- экструзионные плиты -- стружкові плити -- стружечные плиты -- столярні плити -- столярные плиты -- плити з соломи -- плиты из соломы -- виробництво плит -- производство плит
Дод.точки доступу:
Укр. держ. лісотехн. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)12


Знайти схожі

2.
   630*83(072)
   П 27


   
    Переробка і використання відходів лісозаготівлі [Текст] : метод. вказ. до самост. вивч. дисц. "Біопаливо" студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 205 "Лісове господарство" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Ю. О. Градиський. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 72 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка деревини -- переработка древесины -- хвойно-вітамінне борошно -- хвойно-витаминная мука -- виробництво арболіту -- производство арболита -- виробництво тріски -- производство щепы -- деревна тріска -- древесная щепа -- тарні комплекти -- тарные комплекты -- біопаливо -- биотопливо -- паливні брикети -- топливные брикеты
Дод.точки доступу:
Градиський, Юрій Олександрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)11


Знайти схожі

3.
   674.8.02(072)
   Т 38


   
    Технологія деревинних плит [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 187 "Деревообробні та меблеві технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. В. М. Кашина. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 20 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тріска -- щепа -- характеристика тріски -- характеристика щепы -- класифікація тріски -- классификация щепы -- призначення тріски -- педназначение щепы -- вимоги до тріски -- требования к щепе -- деревостружкові плити -- древесностружечные плиты -- визначення щільності -- определение плотности -- визначення вологості -- определение влажности -- визначення водопоглинення -- определение водопоглощения -- визначення розбухання -- определение разбухания -- випробування на згин -- испытания на изгиб
Дод.точки доступу:
Кашина, Валерія Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)11


Знайти схожі

4.
   664.8.035.2(075.8)
   Г 46


   
    Гігієна виробництва, безпечність та якість соленої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 97 с. : рис.
    Зміст:
Соління, як спосіб консервування риби
Класифікація видів та способів соління риби
Гігієнічні вимоги до засолювальних інгредієнтів
Характеристика способів соління риби
Гігієнічні вимоги до режимів соління
Фактори, що впливають на швидкість соління риби
Гігієнічні вимоги до соління оселедцевих
Гігієнічні вимоги до соління лососевої риби
Гігієнічні вимоги до соління дрібної риби (салаки, кільки, хамси, тюльки)
Гігієнічні вимоги до соління тріски
Гігієнічні вимоги до соління частикової риби
Гігієнічні вимоги до соління скумбрії і ставриди
Гігієнічні вимоги до пряного соління риби
Гігієнічні вимоги до маринування риби
Дозрівання соленої риби
Санітарне оцінювання соленої риби за її дефектів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування і зберігання солених рибних продуктів
Безпечність та якість риби соленої
Гігієна виробництва, безпечність та якість сардин солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість лососів далекосхідних солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців пряного засолювання та маринованих (бочкових)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соління риби -- соление рыбы -- маринування риби -- маринование рыбы -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- санітарне оцінювання -- санитарное оценивание -- пакування -- упаковка -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- риба солена -- рыба соленая -- сардини -- сардины -- лосось далекосхідний -- лосось дальневосточный -- оселедець -- сельдь -- салака -- кілька -- килька -- хамса -- тюлька -- тріска -- треска -- скумбрія -- скумбрия -- ставрида -- гигиена производства
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Б.п. №811


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ