Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=торты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664.68(075.8)
   Н 73


    Новікова, О. В.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочна сировина -- хлебобулочное сырье -- харчова цінність хліба -- пищевая ценность хлеба -- види хлібобулочних виробів -- виды хлебобулочных изделий -- приготування хліба -- приготовления хлеба -- тісто -- тесто -- оброблення тіста -- обработка теста -- випікання хліба -- випечка хлеба -- зберігання хліба -- хранение хлеба -- вихід хліба -- выход хлеба -- якість хліба -- качество хлеба -- хвороби хліба -- болезни хлеба -- дефекти хліба -- дефекты хлеба -- цукристі заготовки -- сахаристые заготовки -- кондитерські креми -- кондитерские кремы -- замішування тіста -- замес теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- праця кондитера -- труд кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)55


Знайти схожі

3.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник. Кн. 2. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 398 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 394 (12 назв). - ISBN 978-966-2678-60-4
    Зміст:
Приготування та підготовка до використання оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Виготовлення, творче оформлення, підготовка до реалізації борошняних кондитерських виробів різноманітного асортименту
Технологічний процес приготування випечених напівфабрикатів
Приготування борошняних кондитерських виробів
Виготовлення та оздоблювання тістечок
Виготовлення та оздоблювання тортів
Макетування та монтаж тортів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- креми -- кремы -- желе -- желатин -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты -- тісто -- тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ