Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=томат<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
635.1/8(075)
Б 43


    Белик, Владимир Филиппович.
    Овощные культуры и технология возделывания [Текст] : учебник / В. Ф. Белик, В. Е. Советкина. - М. : Агропромиздат, 1991. - 480 с. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - ISBN 5-10-000607-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
овощеводство -- технология возделывания -- овощные культуры в открытом грунте -- выращивания в защищенном грунте -- посев -- уход -- уборка -- семена -- капуста -- морковь -- свекла столовая -- брюква и репа -- пастернак -- сельдерей -- репчатый лук -- чеснок -- томат
Дод.точки доступу:
Советкина, Валентина Ефимовна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
635.1/8
Р 85


   
    Руководство по апробации овощных культур и кормовых корнеплодов [Текст] : справочник / под ред. Д. Д. Брежнева. - М. : Колос, 1982. - 416 с.
Алф. указ. сортов, гибридов и родительских форм по культурам: с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
томат -- перец стручковый -- баклажан -- огурец -- капуста -- салат -- щавель -- ревень -- спаржа -- эстрагон -- лук -- чеснок -- морковь -- свекла -- репа
Дод.точки доступу:
Брежнев, Д. Д. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
   635.1/.8(075)
   М 26


    Марков, Владимир Михайлович.
    Овощеводство [Текст] : учебник / В. М. Марков. - 2-е изд., пеpеpаб. - М. : Колос, 1974. - 512 с. : ил. - Библиогр.: с. 508
УДК

Кл.слова (ненормовані):
рост растений -- ріст рослин -- почва -- грунт -- удобрение -- удобрення -- размножение -- розмноження -- посев -- сівба -- посадка -- садіння -- уход -- догляд -- уборка -- збирання -- овощеводство -- овочівництво -- капуста -- томат -- перец -- перець -- баклажан -- огурец -- огірок -- бахчевые -- баштанні -- бобовые -- бобові -- кукуруза -- кукурудза -- картофель -- картопля -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- шампионьон -- печериця
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

4.
631.544(073)
А 50


    Алиев, Эдем Арифович.
    Технология возделывания овощных культур и грибов в защищенном грунте [Текст] : учеб. пособие / Э. А. Алиев, Н. А. Смирнов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 352 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для средних специальных учебных заведений)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
теплицы -- шампиньонницы -- микроклимат -- почвогрунты -- выращивание -- огурец -- томат -- перец -- баклажан -- арбуз -- дыня -- капуста -- кабачок -- шампиньон
Дод.точки доступу:
Смирнов, Николай Алексеевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1


Знайти схожі

5.
635.037
В 52


   
    Вирощування високоякісної розсади овочевих культур [Текст] : рекомендації / Ін-т рослинництва iм. В. Я. Юр'єва Нац. акад. аграр. наук України ; уклад.: С. І. Попов, О. Е. Турчинов, В. В. Кириченко. - Харків : [б. в.], 2005. - 22 с. : табл., iл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
розсада -- томат -- перець -- баклажани
Дод.точки доступу:
Попов, С. І. \уклад.\
Турчинов, О. Е. \уклад.\
Кириченко, Віктор Васильович \уклад.\
Ін-т рослинництва iм. В. Я. Юр'єва Нац. акад. аграр. наук України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
635
О-60


   
    Операційні технології виробництва овочів [Текст] / О. С. Болотських, Г. Л. Бондаренко, М. О. Скляревський [та ін.]. - Київ : Урожай, 1988. - 342 с. : iл. - (Лiтература для кабінету агронома). - Бібліогр.: с. 341. - ISBN 5-337-00131-0
УДК

Кл.слова (ненормовані):
капуста -- томат -- огірок -- цибуля ріпчаста -- морква столова -- буряк -- перець -- баклажани -- часник -- редиска
Дод.точки доступу:
Болотських, Олександр Степанович
Бондаренко, Герольд Леонідович
Скляревський, Михайло Олексійович
Антонов, О.В.
Базилевич, М.О.
Баранов, М.І.
Надвіренко, Т.В.
Плєшков, К.К.
Плохих, А.І.
Плужников, В.О.
Ящук, А.І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.
   635.64
   К 89


    Кузёменский, Александр Владимирович.
    Селекционно-генетические исследования мутантных форм томата [Текст] / А. В. Кузёменский ; Ин-т овощеводства и бахчеводства. - Харьков : [б. в.], 2004. - 392 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
томат -- селекция томатов -- селекція томату -- генетика томатов -- генетика томату -- овощеводство -- овочівництво
Дод.точки доступу:
Ин-т овощеводства и бахчеводства
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611


Знайти схожі

8.


    Локванець, Тетяна.
    Технологія переробки плодів та овочів [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Т. Локванець ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Плодоовочева сировина, причини її псування і способи переробки
Консервна тара та її підготовка
Транспортування та зберігання сировини до переробки
Миття, сортування, калібрування сировини
Обчищення, різання та подрібнення плодоовочевої сировини
Теплова обробка сировини
Приготування заливальних рідин
Процеси фасування та герметизації тари
Процеси стерилізації та пастеризації консервів
Завершальна обробка консервів після стерилізації. Види браку консервів
Класифікація та асортимент плодоовочевих консервів
Облік консервів в умовному вираженні
Поняття і розрахунки норм витрат сировини і матеріалів
Cоління, квашення, мочіння
Маринування овочів і фруктів
Виробництво натуральних овочевих консервів
Виробництво овочевих закусочних консервів
Виробництво овочевих соків та напоїв
Виробництво концентрованих томат-продуктів
Виробництво фруктових компотів
Виробництво фруктових соків
Виробництво консервів із подрібнених фруктів
Виробництво солодкої продукції
Консервування хімічними засобами
Сушіння овочів та фруктів
Виробництво швидкозамороженої продукції
Переробка картоплі
Переробка нетрадиційної та дикорослої сировини
Використання і переробка відходів консервного виробництва. Впровадження маловідходних технологій
Напрями удосконалення технології та впровадження нових методів переробки плодів і овочів

Анотація: В електронному навчальному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин. Навчально-методичний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ