Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=томат<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
635.1/8(075)
Б 43
Белик, Владимир Филиппович
.
Овощные культуры и технология возделывания [Текст] : учебник / В. Ф. Белик, В. Е. Советкина. - М. : Агропромиздат, 1991. - 480 с. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). -
ISBN
5-10-000607-2
УДК
635.1/8(075)
Кл.слова (ненормовані):
овощеводство
--
технология возделывания
--
овощные культуры в открытом грунте
--
выращивания в защищенном грунте
--
посев
--
уход
--
уборка
--
семена
--
капуста
--
морковь
--
свекла столовая
--
брюква и репа
--
пастернак
--
сельдерей
--
репчатый лук
--
чеснок
--
томат
Дод.точки доступу:
Советкина, Валентина Ефимовна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
635.1/8
Р 85
Руководство по апробации
овощных культур и кормовых корнеплодов [Текст] : справочник / под ред. Д. Д. Брежнева. - М. : Колос, 1982. - 416 с.
Алф. указ. сортов, гибридов и родительских форм по культурам: с.
УДК
635.1/8
Кл.слова (ненормовані):
томат
--
перец стручковый
--
баклажан
--
огурец
--
капуста
--
салат
--
щавель
--
ревень
--
спаржа
--
эстрагон
--
лук
--
чеснок
--
морковь
--
свекла
--
репа
Дод.точки доступу:
Брежнев, Д. Д. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
3.
635.1/.8(075)
М 26
Марков, Владимир Михайлович
.
Овощеводство [Текст] : учебник / В. М. Марков. - 2-е изд., пеpеpаб. - М. : Колос, 1974. - 512 с. : ил. - Библиогр.: с. 508
УДК
635.1/.8(075)
Кл.слова (ненормовані):
рост растений
--
ріст рослин
--
почва
--
грунт
--
удобрение
--
удобрення
--
размножение
--
розмноження
--
посев
--
сівба
--
посадка
--
садіння
--
уход
--
догляд
--
уборка
--
збирання
--
овощеводство
--
овочівництво
--
капуста
--
томат
--
перец
--
перець
--
баклажан
--
огурец
--
огірок
--
бахчевые
--
баштанні
--
бобовые
--
бобові
--
кукуруза
--
кукурудза
--
картофель
--
картопля
--
корнеплоды
--
коренеплоди
--
лук
--
цибуля
--
шампионьон
--
печериця
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Знайти схожі
>
4.
631.544(073)
А 50
Алиев, Эдем Арифович
.
Технология возделывания овощных культур и грибов в защищенном грунте [Текст] : учеб. пособие / Э. А. Алиев, Н. А. Смирнов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 352 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для средних специальных учебных заведений)
УДК
631.544(073)
Кл.слова (ненормовані):
теплицы
--
шампиньонницы
--
микроклимат
--
почвогрунты
--
выращивание
--
огурец
--
томат
--
перец
--
баклажан
--
арбуз
--
дыня
--
капуста
--
кабачок
--
шампиньон
Дод.точки доступу:
Смирнов, Николай Алексеевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
Знайти схожі
>
5.
635.037
В 52
Вирощування високоякісної розсади
овочевих культур [Текст] : рекомендації / Ін-т рослинництва iм. В. Я. Юр'єва Нац. акад. аграр. наук України ; уклад.: С. І. Попов, О. Е. Турчинов, В. В. Кириченко. - Харків : [б. в.], 2005. - 22 с. : табл., iл.
УДК
635.037
Кл.слова (ненормовані):
розсада
--
томат
--
перець
--
баклажани
Дод.точки доступу:
Попов, С. І. \уклад.\
Турчинов, О. Е. \уклад.\
Кириченко, Віктор Васильович \уклад.\
Ін-т рослинництва iм. В. Я. Юр'єва Нац. акад. аграр. наук України
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
6.
635
О-60
Операційні технології виробництва
овочів [Текст] / О. С. Болотських, Г. Л. Бондаренко, М. О. Скляревський [та ін.]. - Київ : Урожай, 1988. - 342 с. : iл. - (Лiтература для кабінету агронома). - Бібліогр.: с. 341. -
ISBN
5-337-00131-0
УДК
635
Кл.слова (ненормовані):
капуста
--
томат
--
огірок
--
цибуля ріпчаста
--
морква столова
--
буряк
--
перець
--
баклажани
--
часник
--
редиска
Дод.точки доступу:
Болотських, Олександр Степанович
Бондаренко, Герольд Леонідович
Скляревський, Михайло Олексійович
Антонов, О.В.
Базилевич, М.О.
Баранов, М.І.
Надвіренко, Т.В.
Плєшков, К.К.
Плохих, А.І.
Плужников, В.О.
Ящук, А.І.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
7.
635.64
К 89
Кузёменский, Александр Владимирович
.
Селекционно-генетические исследования мутантных форм
томат
а [Текст] / А. В. Кузёменский ; Ин-т овощеводства и бахчеводства. - Харьков : [б. в.], 2004. - 392 с.
УДК
635.64
631.528
575.2
Кл.слова (ненормовані):
томат
--
селекция
томат
ов
--
селекція
томат
у
--
генетика
томат
ов
--
генетика
томат
у
--
овощеводство
--
овочівництво
Дод.точки доступу:
Ин-т овощеводства и бахчеводства
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №6
1
1
Знайти схожі
>
8.
Локванець, Тетяна
.
Технологія переробки плодів та овочів [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Т. Локванець ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
Зміст:
Плодоовочева сировина, причини її псування і способи переробки
Консервна тара та її підготовка
Транспортування та зберігання сировини до переробки
Миття, сортування, калібрування сировини
Обчищення, різання та подрібнення плодоовочевої сировини
Теплова обробка сировини
Приготування заливальних рідин
Процеси фасування та герметизації тари
Процеси стерилізації та пастеризації консервів
Завершальна обробка консервів після стерилізації. Види браку консервів
Класифікація та асортимент плодоовочевих консервів
Облік консервів в умовному вираженні
Поняття і розрахунки норм витрат сировини і матеріалів
Cоління, квашення, мочіння
Маринування овочів і фруктів
Виробництво натуральних овочевих консервів
Виробництво овочевих закусочних консервів
Виробництво овочевих соків та напоїв
Виробництво концентрованих
томат
-продуктів
Виробництво фруктових компотів
Виробництво фруктових соків
Виробництво консервів із подрібнених фруктів
Виробництво солодкої продукції
Консервування хімічними засобами
Сушіння овочів та фруктів
Виробництво швидкозамороженої продукції
Переробка картоплі
Переробка нетрадиційної та дикорослої сировини
Використання і переробка відходів консервного виробництва. Впровадження маловідходних технологій
Напрями удосконалення технології та впровадження нових методів переробки плодів і овочів
Анотація:
В електронному навчальному посібнику викладені теоретичні основи консервування плодів та овочів, охарактеризовано їхній хімічний склад як сировини для перероблення і виробництва овочевих та плодово-ягідних консервів. Наведено класифікацію та асортимент готової продукції, охарактеризовані технологічні процеси і технології виготовлення плодоовочевих консервів також за допомогою асептичного консервування, та взаємозв’язок окремих операцій в загальному технологічному процесі виробництва. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, а також формули, що необхідні для розрахунку матеріалів, які входять до складу заливальних рідин. Навчально-методичний посібник рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ