Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=тканини<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-12 
1.
   58(073)
   К 78


    Коцун, Лариса Олександрівна.
    Ботаніка [Текст] : робоча навч. прогр. / Л. О. Коцун. - Луцьк : Вежа, 2007. - 26 с. - Бібліогр.: с. 25-26
УДК

Кл.слова (ненормовані):
еволюція -- эволюция -- квіткові рослини -- цветочные растения -- ботанічна наука -- ботаническая наука -- анатомічна будова -- анатомическое строение -- анатомическое строение -- рослинні тканини -- растительные ткани
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
631.52
Б 63


   
    Биотехнология сельскохозяйственных растений [Текст] / пер. с англ. В. И. Негрука. - М. : Агропромиздат, 1987. - 300 с. - Библиогр.: с. 297-300
УДК

Кл.слова (ненормовані):
клетка -- клітина -- размножение -- розмноження -- культура -- ткани -- тканини -- генетическая -- генетична -- инженерия -- інженерія
Дод.точки доступу:
Негрук, В. И. \пер. с англ.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
637.5(075)
Ц 55


    Цехмістренко, Світлана Іванівна.
    Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко. - Біла Церква : [б. в.], 2014. - 192 с. - Бібліогр.: с. 169. - ISBN 978-617-657-016-5
Предм. покажч.: с. 183-189
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морфологичний склад м'яса -- морфологический состав мяса -- хімічний склад -- химический состав -- метаболізм -- метаболизм -- біохімія жирової тканини -- биохимия жировой ткани -- якість м'яса -- качество мяса -- біохімія субпродуктів -- биохимия субпродуктов
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

4.
28.5/П 84-407226
   58(075.8)
   П 87


    Проценко, Дмитро Пилипович.
    Анатомія рослин [Текст] : підручник / Д. П. Проценко. - 2-ге вид., перероб. - Київ : КНУ, 1963. - 296 с. - Бібліогр.: с. 293-294
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ботаніка -- ботаника -- рослинні тканини -- растительные ткани -- вегетативні органи -- вегетативные органы
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
577.35(075.8)
Б 63


   
    Біофизика. Фізичні методи аналізу та метрологія [Текст] : підручник / Е. І. Личковський [та ін.] ; за ред.: Е. І. Личковського, В. О. Тіманюка. - Вінниця : Нова Книга, 2014. - 464 с. - Бібліогр.: с. 463. - ISBN 978-966-382-541-0
Предм. покаж.: с. 459-462
УДК

Кл.слова (ненормовані):
біомеханіка -- биомеханика -- термодинаміка -- термодинамика -- біологічні процеси -- биологические процессы -- мембранні процеси -- мембранные процессы -- електрокардіографія -- электрокардиография -- біологічні тканини -- биологические ткани -- ультразвук -- вібрації -- вибрации -- електромагнітна хвиля -- электромагнитная волна -- радіоактивність -- радиоактивность -- квантова біофізика -- квантовая физика -- прикладна біофізика -- прикладная биофизика
Дод.точки доступу:
Личковський, Едуард Іванович
Тіманюк, Володимир Олександрович
Чалий, Олександр Васильович
Лях, Ю. Є.
Животова, О. М.
Личковський, Е. І. \за ред.\
Тіманюк, В. О. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
   664.38(076.5)
   F74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 2. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Animal Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 8 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
animal proteins -- білки тварин -- белки животных -- congunctive tissues -- тканини -- ткани -- egg protein -- білок яйця -- белок яйца
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   58(072)
   Б 86


   
    Ботаніка [Текст] : метод. вказ. до провед. лаборатор. занять для студ. першого. "бакалавр." рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 205 "Лісове господарство" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. У. М. Соколенко. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 34 с. - Бібліогр.: с. 33
УДК

Кл.слова (ненормовані):
рослинні клітини -- рослинні тканини -- растительные ткани -- растительные клетки -- морфологія рослин -- морфология растений -- анатомічна будова -- анатомическое строение -- систематика рослин -- систематика растений
Дод.точки доступу:
Соколенко, Уляна Михайлівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)11


Знайти схожі

8.


    Петренко, Сергій.
    Фізіологія рослин з основами мікробіології [Електронний ресурс] : електрон. посібник / С. Петренко, І. Федорук ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020

Кл.слова (ненормовані):
органи -- тканини -- клітини -- клітинні компоненти -- водообмін -- мікроорганізми -- біологічне землеробство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Федорук, Інна
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

9.


   
    Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку [Електронний ресурс] : монографія / Г. В. Дейниченко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 196 с. - Бібліогр.: с. 180-195

Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса -- переработка мяса -- амплітуда коливань -- амплитуда колебаний -- ультразвукові коливання -- ультразвуковые колебания -- тендеризація м'яса -- тендеризация мяса -- безвідходні виробництва -- безотходные производства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червоний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


    Кучанська, Галина.
    Обстеження та оцінка стану здоров’я людини [Електронний ресурс] : електрон. підручник / Г. Кучанська ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2022
    Зміст:
Сутність та характеристика моделей «Здоров’я» ТА «Хвороби. Медсестринський процес при обстеженні пацієнта з дотриманням правил безпеки через COVID 19
Діагностика функціонального стану організму людини за допомогою функціональних проб. Діагностичне значення основних променевих, ендоскопічних та зондових методів дослідження органів
Діагностика та моніторинг стану серцево-судинної системи. ЕКГ-діагностика в практиці сестри медичної бакалавра
Діагностика та моніторинг функціонального стану нервової системи та опорно-рухового апарату
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану дихальної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану серцево-судинної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану травної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану травної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану нирок та сечовидільної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану системи крові
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану ендокринної системи
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану опорно-рухового апарату та уражень сполучної тканини
Участь сестри медичної бакалавра в обстеженні та оцінюванні стану нервової системи

Анотація: У загальній системі підготовки здобувача вищої освіти спеціальності 223 «Медсестринство», освітньо-професійна програма – сестринська справа, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, дисципліна «Обстеження та оцінка стану здоров’я людини» – одна з фундаментальних навчальних дисциплін, спрямованих на засвоєння студентом основних методів обстеження хворого у клініці внутрішніх хвороб. Головне завдання дисципліни полягає в тому, щоб сформувати у студента основи клінічного мислення, професійні навички обстеження хворого та оцінки основних проявів захворювань внутрішніх органів із дотриманням принципів медичної етики та деонтології. Навчальна дисципліна «Обстеження та оцінка стану здоров’я людини» є обов’язковою для студентів спеціальності 223 «Медсестринство», освітньо-професійна програма – сестринська справа, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Студент має в повному обсязі оволодіти знаннями, вміннями, практичними навичками та компетентностями з дисципліни «Обстеження та оцінка стану здоров’я людини». У 12 розділах навчального посібника «Обстеження та оцінка стану здоров’я людини» висвітлюються проблемні питання виявлення захворювань людини, методи фізикального та лабораторно-інструментального обстеження пацієнтів, загальні методичні підходи до діагностики окремих внутрішніх захворювань людини за типових їх проявів. Навчальний посібник призначений для здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти, медичних сестер-бакалаврів, медичних сестер-магістрів, викладачів сестринської справи медичних коледжів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ