Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технологическая обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
    Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

2.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
    Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

3.


   
    Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


    Пивоваров, Євген Павлович.
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищої освіти бакалавр ден. та заоч. форм навчання / Є. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 314 с. - Бібліогр.: с. 313 (19 назв)
    Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах та текстура харчових продуктів
Харчові дисперсні системи
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Теоретичні основи запобігання псуванню сировини та харчових продуктів під час зберігання

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Омельченко, Светлана Борисовна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ