Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=технологии консервирования<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.022.3
Н 76


   
    Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания, Укр. гос. ун-т пищ. технологий. - Харьков ; Киев : ХГАТОП, 1997. - 285 с. - ISBN 5-7763-8314-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технологии консервирования -- сублимация -- замораживание -- мелкодисперсные порошки -- охлаждение жидким азотом -- фрукты -- овощи -- жидкий азот -- скорость растворения -- фруктовые порошки -- овощные порошки -- криогенная технология -- химический состав -- пищевые добавки -- сублимационная сушка -- растительное сырье -- криопорошки -- фитоконцентраты -- порошковые концентраты -- шроты -- лекарственное сырье
Дод.точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Черевко, А. И.
Гулый, И. С.
Симахина, Г. А.
Соколова, Л. М.
Дьякова, Т. С.
Федорова, С. С.
Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания
Укр. гос. ун-т пищ. технологий
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Електронний ресурс] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 499 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-405-198-6
    Зміст:
Сучасні тенденції розвитку технології продуктів харчування
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрямки в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технологія продуктів харчування підвищеної харчової та біологічної цінності
Нове в технології консервованих функціональних оздоровчих продуктів із плодів, овочів і молока
Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Товарознавчі аспекти якості товарів, митні експертизи
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв
Обладнання підприємств харчування
Холодильна та теплова обробка харчових продуктів
Механіка, геометричне та комп’ютерне моделювання
Хімія та методи дослідження харчових систем
Фізичні методи дослідження харчової сировини
Математичні проблеми галузі
Нові інформаційні технології
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека

Кл.слова (ненормовані):
Розвиток -- Развитие -- Актуальні проблеми розвитку -- Актуальные проблемы развития -- Прогресивні технології -- Прогрессивные технологии -- Продукти харчування -- Продукты питания -- Технології консервування -- Технологии консервирования -- Переробка харчових продуктів -- Переработка пищевых продуктов -- Апарати харчових виробництв -- Аппараты пищевых производств -- Холодильна техніка -- Холодильная техника -- Екологія -- Экология -- Охорона праці -- Охрана труда -- Інформаційні технології -- Информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \редкол.\
Головко, Микола Павлович \редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ