Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=теплове оброблення<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
664.9(075)
Я 66
Янчева, Марина Олександрівна
.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. -
ISBN
978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК
664.9(075)
Кл.слова (ненормовані):
м’ясо
--
м’ясопродукти
--
біохімія тканин
--
органи тварин і птиці
--
зміни біохімічних властивостей м’яса
--
забій
--
мікроби
--
холодильне
оброблення
--
соління
--
копчення
--
теплове
оброблення
--
сушіння
--
фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ