Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=теплове обладнання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
664.002(075)/К 93-191607524
   640.4-025.12(075.8)
   К 93


   
    Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДУХТ, 1998. - 155 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Черевко, Олександр Іванович \за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   640.45-93(035)
   Д 27


    Дейниченко, Григорий Викторович.
    Оборудование предприятий питания [Текст] : справ. в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 1 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. - Харьков : Миp техники и технологий, 2002. - 256 с. : ил. - ISBN 966-96237-0-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тепловое оборудование -- теплове обладнання -- технологические автоматы -- технологічні автомати -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- линии раздачи -- лінії роздачі -- холодильное и торговое оборудование -- холодильне та торгівельне обладнання -- электронные контрольно-кассовые аппараты -- електронні контрольно-касові апарати -- весоизмерительное оборудование -- телекомунікаційні мережі
Дод.точки доступу:
Ефимова, Вера Алексеевна
Постнов, Геннадий Михайлович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)3434
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)1616


Знайти схожі

3.
   631.36(075)
   М 55


   
    Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / О. В. Дацишин [та ін.]. - Київ : Мета, 2003. - 286 с. : мал. - Бібліогр.: с. 284-286. - ISBN 966-7947-07-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
механічне обладнання -- механическое оборудование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- переробка плодів і овочів -- переработка плодов и овощей -- сховища -- хранилища -- холодильники -- холодильники -- потокові лінії -- поточные линии -- консервное виробництво -- консервное производство
Дод.точки доступу:
Дацишин, Олександр Володимирович
Гвоздєв, Олександр Вікторович
Ялпачик, Федір Юхимович
Рогач, Юрій Петрович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)88
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)5656
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

4.
   664.002(035)
   Д 27


    Дейниченко, Григорий Викторович.
    Оборудование предприятий питания [Текст] : справ. в 3 ч. : учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений. Ч. 2 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. - Харьков : Миp техники и технологий, 2003. - 380 с. - ISBN 966-96237-0-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тепловое оборудование -- теплове обладнання -- пароконвектоматы -- пароконвектомати -- механическое оборудование -- механічне обладнання -- холодильное оборудование -- холодильне обладнання -- весоизмерительное оборудование -- ваговимірювальне обладнання
Дод.точки доступу:
Ефимова, Вера Алексеевна
Постнов, Геннадий Михайлович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1313
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)4949
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

5.
621.1я73
Т 34


   
    Тепловое оборудование и тепловые сети [Текст] : учебник / Г. В. Арсеньев [и др.]. - М. : Энергоатомиздат, 1988. - 400 с. : рис., табл. - (Для студентов вузов). - Библиогр.: с. 395 (19 назв.). - ISBN 5-283-00030-3
УДК

Кл.слова (ненормовані):
теплове обладнання -- теплові мережі -- законы термодинамики -- закони термодинаміки -- газотурбинные установки -- газотурбінні установки -- конвективный теплообмен -- конвективний теплообмін -- энергетические котлы -- енергетичні котли -- паровые турбины -- парові турбіни -- регнерация теплоты -- регнерація теплоти
Дод.точки доступу:
Арсеньев, Г. В.
Белоусов, В. П.
Дранченко, А. А.
Ибрагимов, М. Х.
Марченко, Е. М.
Тувальбаев, Б. Г.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

6.
664.002(075)
Г 65


    Гончаренко, Г. М.
    Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : довідник / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2007. - 303 с. - ISBN 978-966-364-464-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
механічне обладнання -- механическое оборудование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- поточні лінії консервних виробництв -- текущие линии консервных производств -- підприємства та фірми -- предприятия и фирмы
Дод.точки доступу:
Дуб, В. В.
Гончаренко, В. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

7.


   
    Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Електронний ресурс] : в 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 151 с. - Бібліогр.: с. 142-150 (95 назв)

Кл.слова (ненормовані):
електроконтактне нагрівання -- электроконтактный нагрев -- жарильні апарати -- жарительные аппараты -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- процеси жаріння -- процессы жарки -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ