Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=теплова обробка<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-12
>
1.
663.915.3(075)
Д 72
Драгилев, Абрам Иосифович
.
Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ИРПО, 2000. - 272 с. - Библиогр.: с. 269. -
ISBN
5-8222-0045-1
УДК
663.915.3(075)
Кл.слова (ненормовані):
прием сырья
--
прийом сировини
--
хранение сырья
--
зберігання сировини
--
подготовка сырья к переработке
--
підготовка сировини до переробки
--
теплова
я обработка
--
теплова
обробка
--
полуфабрикаты
--
напівфабрикати
--
производство
--
виробництво
--
кондитерские изделия
--
кондитерські вироби
--
карамель
--
драже
--
конфеты
--
цукерки
--
ирис
--
ірис
--
шоколад
--
завертывание кондитерских изделий
--
загортання кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Сезанаев, Яков Монашеевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637.13(075)
К 78
Краснокутский, Юрий Владимирович
.
Механизация пеpвичной обpаботки молока [Текст] : учеб. пособие / Ю В. Кpаснокутский. - М. : Колос, 1979. - 344 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 339
УДК
637.13(075)
Кл.слова (ненормовані):
обоpудование
--
обладнання
--
учет
--
облік
--
хpанение
--
зберігання
--
тpанспоpтиpовка
--
транспортування
--
насосы
--
насоси
--
очистка
--
очищення
--
сепаpатоpы
--
сепаратори
--
теплова
я обpаботка
--
теплова
обробка
--
холодильная техника
--
холодильна техніка
--
котлы
--
котли
--
паpообpазователи
--
пароутворювачі
--
электpотехника
--
електротехніка
--
электpообоpудование
--
електрообладнання
--
измеpительные пpибоpы
--
вимірювальні прилади
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
21
21
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
6
6
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
3
3
Знайти схожі
>
3.
637/К78-176141
Краснокутский, Ю. В.
Механизация пеpвичной обpаботки молока [Текст] : учеб. пособие / Ю. В. Кpаснокутский. - 2-е изд., пеpеpаб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1988. - 336 с. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Библиогр.: с. 331. -
ISBN
5-10-000388-Х
УДК
637.13
Кл.слова (ненормовані):
обоpудование
--
обладнання
--
учет
--
облік
--
хpанения
--
зберігання
--
тpанспоpтиpовка
--
транспортування
--
насосы
--
насоси
--
очистка
--
очищення
--
сепаpатоpы
--
сепаратори
--
теплова
я обpаботка
--
теплова
обробка
--
холодильная техника
--
холодильна техніка
--
нагpев воды
--
нагрівання води
--
измеpительные пpибоpы
--
вимірювальні прилади
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
18
18
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
8
8
Знайти схожі
>
4.
664(06)
В 53
Вісник Харківського національного
технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 88. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; відп. ред. Д. І. Мазоренко. - Харків : ХНТУСГ, 2009. - 290 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст.
УДК
664(06)
Кл.слова (ненормовані):
оборудование
--
сепаратори
--
переробка
--
процес сушіння
--
теплова
обробка
--
пищевые производства
Дод.точки доступу:
Мазоренко, Дмитро Іванович \відп. ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
5.
636.002.5(075)
Р 32
Ревенко, І. І.
Машини та обладнання для тваринництва [Текст] : підручник / І. І. Ревенко, М. В. Брагінець, В. І. Ребенко. - Київ : Кондор, 2009. - 730 с. : рис. - Бібліогр.: с.728-730 . -
ISBN
978-966-351-189-4
УДК
636.002.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
технологія кормоприготування
--
очищення кормів
--
подрібнення кормів
--
теплова
обробка
--
хімічна
обробка
--
кормові суміші
--
пресування кормів
--
кормоприготувальні цехи
--
агрегати
--
утримання тварин
--
догляд
--
одержання
--
первинна
обробка
--
продукція
Дод.точки доступу:
Брагінець, Микола Володимирович
Ребенко, В. І.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроїв
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Типові процеси вир-ва", "Електротехнології с.-г. вир-ва" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: М. П. Кунденко, І. М. Шинкаренко. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 28 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные устройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова
обробка
--
теплова
я обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственные продукты
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Дод.точки доступу:
Кунденко, Микола Петрович \авт.-уклад.\
Шинкаренко, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
7.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроів
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Електрифіковані теплотехнологічні процеси та установки", "Електротехнології с/г. вир-ва" для студентів за спец. 141 "Електроенергетика, електротехніка таелектромеханіка", 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: М. П. Кунденко, І. М. Шинкаренко. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 27 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные устройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова
обробка
--
теплова
я обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственые продукты
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Дод.точки доступу:
Кунденко, Микола Петрович \авт.-уклад.\
Шинкаренко, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
8.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроїв
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Теплотехнологічні процеси та установки", "Електротехнології сільськогосподарського виробництва" для студ. за спец. 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології". - Харків : [б. в.], 2017. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные усройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова
обробка
--
теплова
я обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственные продукты
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
9.
Теоретичні основи харчових
технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологічна
обробка
--
технологическая обработка
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
теплова
обробка
--
теплова
я обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Знайти схожі
>
10.
Теоретичні основи харчових
технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологічна
обробка
--
технологическая обработка
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
теплова
обробка
--
теплова
я обработка
--
колір
--
цвет
--
смак
--
вкус
--
запах
--
текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ