Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=тепловая обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-12
>
1.
663.915.3(075)
Д 72
Драгилев, Абрам Иосифович
.
Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ИРПО, 2000. - 272 с. - Библиогр.: с. 269. -
ISBN
5-8222-0045-1
УДК
663.915.3(075)
Кл.слова (ненормовані):
прием сырья
--
прийом сировини
--
хранение сырья
--
зберігання сировини
--
подготовка сырья к переработке
--
підготовка сировини до переробки
--
тепловая
обработка
--
теплова обробка
--
полуфабрикаты
--
напівфабрикати
--
производство
--
виробництво
--
кондитерские изделия
--
кондитерські вироби
--
карамель
--
драже
--
конфеты
--
цукерки
--
ирис
--
ірис
--
шоколад
--
завертывание кондитерских изделий
--
загортання кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Сезанаев, Яков Монашеевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637.5.02
Т 38
Технологическое оборудование мясокомбинатов
[Текст] / под общ. ред. С. А. Бредихина. - 2-е изд., испp. - М. : Колос, 2000. - 391 с. : ил. - Библиогр.: с. 390
УДК
637.5.02
Кл.слова (ненормовані):
подъемно-транспортное оборудование
--
убой скота
--
разделка туш
--
механическое разделения
--
оборудование
--
для измельчения
--
для посола
--
для перемешивания
--
для формирования
--
тепловая
обработка
--
закатывание
--
упаковывание
Дод.точки доступу:
Бредихин, С. А. \под общ. ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
8
8
Знайти схожі
>
3.
641.5
Б 44
Беляев, Михаил Иванович
.
Теоретические основы комбинированных способов тепловой обработки пищевых продуктов [Текст] : монография / М. И. Беляев, П. Л. Пахомов. - Харьков : ХИОП, 1991. - 160 с. - Библиогр.: с. 152-156
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
аппараты для тепловой обработки пищевых продуктов
--
тепловая
обработка
--
режимы
--
способы
Дод.точки доступу:
Пахомов, Павел Леонидович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
636.085
Р 93
Рыженков, В. Н.
Механизация подготовки кормов из пищевых отходов [Текст] / В. Н. Рыженков. - М. : Агропромиздат, 1989. - 223 с. : ил.
УДК
636.085
Кл.слова (ненормовані):
животноводтво
--
кормопроизводство
--
машины
--
оборудование
--
пищевые отходы
--
прием
--
хранение
--
очистка
--
измельчение
--
тепловая
обработка
--
стирелизация
--
охлаждение
--
приготовление кормовых смесей
--
свини
--
кормление
--
раздача кормов
--
кормоприготовительные цехи
--
опыт
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
14
14
Знайти схожі
>
5.
637.02
К 78
Краснокутский, Юрий Владимирович
.
Машины и оборудование для получения цельномолочной продукции [Текст] / Ю. В. Краснокутский, Ю. Б. Панченко. - М. : Росагpопpомиздат, 1990. - 255 с. : ил. - Библиогр.: с. 253
Приложения: с. 245252
УДК
637.02
Кл.слова (ненормовані):
молочное производство
--
молоко
--
оборудование
--
подача молока
--
транспортировка
--
механическая
обработка
молока
--
тепловая
обработка
--
холодильные машины
--
разлив молока
--
упаковка молока
--
мойка оборудования
--
контрольно-измерительные приборы
--
охрана труда
Дод.точки доступу:
Панченко, Юрий Борисович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
6.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроїв
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Типові процеси вир-ва", "Електротехнології с.-г. вир-ва" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: М. П. Кунденко, І. М. Шинкаренко. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 28 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные устройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова обробка
--
тепловая
обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственные продукты
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Дод.точки доступу:
Кунденко, Микола Петрович \авт.-уклад.\
Шинкаренко, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
7.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроів
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Електрифіковані теплотехнологічні процеси та установки", "Електротехнології с/г. вир-ва" для студентів за спец. 141 "Електроенергетика, електротехніка таелектромеханіка", 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: М. П. Кунденко, І. М. Шинкаренко. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 27 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные устройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова обробка
--
тепловая
обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственые продукты
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Дод.точки доступу:
Кунденко, Микола Петрович \авт.-уклад.\
Шинкаренко, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
8.
621.365(072)
Р 65
Розрахунок електронагрівальних пристроїв
для сушіння кормів [Текст] : метод. вказ. до практ. роботи з навч. дисц. "Теплотехнологічні процеси та установки", "Електротехнології сільськогосподарського виробництва" для студ. за спец. 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології". - Харків : [б. в.], 2017. - 29 с. - Бібліогр.: с. 26-27
УДК
621.365:631.365](072)
Кл.слова (ненормовані):
електронагрівальні пристрої
--
электронагревательные усройства
--
тепловий розрахунок
--
тепловой расчет
--
теплова обробка
--
тепловая
обработка
--
сушіння кормів
--
сушка кормов
--
сушіння продуктів
--
сушка продуктов
--
сільськогосподарські продукти
--
сельскохозяйственные продукты
--
сушіння приміщень
--
сушка помещений
--
сільськогосподарські приміщення
--
сельскохозяйственные помещения
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
2
2
Знайти схожі
>
9.
Теоретичні основи харчових
технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологічна обробка
--
технологическая
обработка
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
теплова обробка
--
тепловая
обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Знайти схожі
>
10.
Теоретичні основи харчових
технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологічна обробка
--
технологическая
обработка
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
теплова обробка
--
тепловая
обработка
--
колір
--
цвет
--
смак
--
вкус
--
запах
--
текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ