Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=сыр кисломолочный<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
637.028(072)
С 71
Спецобладнання та обладнання
малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії автоматів для фасування [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : мал. - Бібліогр.: с. 14
УДК
637.028:637.3](072)
Кл.слова (ненормовані):
технічна характеристика
--
техническая характеристика
--
сир кисломолочний
--
сыр
кисломолочный
--
формуючий стіл
--
формирующий стол
--
головний привід
--
главный привод
--
механізм
--
механизм
--
утворення пакетів
--
создание пакетов
--
дозатор
--
бункер
--
механізм згортання
--
механизм свертывания
--
транспортер
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
2.
Наукові основи виробництва
напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)
Кл.слова (ненормовані):
технологія
--
технология
--
сир кисломолочний
--
сыр
кисломолочный
--
напівфабрикати
--
полуфабрикаты
--
молоко
--
біологічна цінність
--
биологическая ценность
--
зберігання
--
хранение
--
ресторанна індустрія
--
ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
Оздоровчі технології сиру
кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказ. до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підготовки 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 23 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 22-23
Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва
--
Продукция животноводства
--
Сир кисломолочний
--
Сыр
кисломолочный
--
Молоко
--
Йодовмісні препарати
--
Йодосодержащие препараты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ