Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сыворотка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   664
   М 69


    Михайлов, М.
    Фальсификация важнейших пищевых продуктов [Текст] / М. Михайлов. - Пеpеизд. 1918 г. - Одесса : Изд-во Ивасенко А. А., 2006. - 56 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мука -- хлеб -- хліб -- молоко -- сыворотка -- сироватка -- масло -- сыр -- сир -- мясо -- м'ясо -- вино -- водка и ликеры -- горілка і лікери -- чай -- кофе -- кава -- какао -- шоколад -- уксус -- оцет
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
636.085
П 42


   
    Повышение питатательной ценности побочных продуктов для жвачных животных [Текст] / пер. с англ. и предисл. С. В. Мартынова. - М. : Агропромиздат, 1985. - 200 с. - Библиогр. в конце глав
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- корма -- побочные корма -- жвачные животные -- питательная ценность -- навоз -- скармливание экскрементов -- пожнивные остатки -- химический состав -- перевариваемость -- древесные отходы -- повышение переваримости -- молочная сыворотка -- аммонизация -- обагощение азотом -- контроль за использованием остатков
Дод.точки доступу:
Мартынов, С. В. \пер. с англ. и предислов.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

3.
637.1/3
К 88


    Кугенев, Петр Венедиктович.
    Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ