Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=сфера послуг<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
>
1.
908(477.54)(036)
Х 23
Харьковщина. Четыре удивительных
маршрута [Текст] : путеводитель / авт. экскурс. маршрутов по Харьк. обл. В. Иващенко. - Харьков : Золотые страницы, 2007. - 166 с. : фот., карты. - (Все про Харків). -
ISBN
978-966-400-022-9
УДК
908(477.54)(036)
Кл.слова (ненормовані):
транспорт
--
транспорт
--
пограничные службы
--
прикордонна служба
--
медицина
--
медецина
--
сфера
услуг
--
сфера
послуг
--
отдых
--
відпочинок
--
телефоны
--
телефони
Дод.точки доступу:
Иващенко, Виктория \авт. єкскурс. маршрутов по харьк. обл.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
1
1
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
65.43
І-66
Інноваційні технології розвитку
у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 504 с. -
ISBN
978-966-405-324-9
ББК
65.43
Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування
--
фінансово-кредитна система
--
технологія м'ясопродуктів
--
товарознавство
--
управління підприємством
--
облік
--
аудит
--
сфера
послуг
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
65.49
Я 33
Ядгаров, Яков Семенович
.
Бытовое обслуживание: экономика и культура сервиса [Текст] / Я. С. Ядгаров. - М. : Экономика, 1990. - 206 с. -
ISBN
5-282-00925-0
ББК
65.49
Кл.слова (ненормовані):
народное хозяйство
--
народне господарство
--
хозрасчет
--
госрозрахунок
--
сфера
услуг
--
сфера
послуг
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Віннікова, Владислава Олександрівна
.
Технологія надання
послуг
[Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / В. О. Віннікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 81 с.
Кл.слова (ненормовані):
світовий ринок
послуг
--
мировой рынок услуг
--
сфера
послуг
--
організація надання
послуг
--
организация предоставления услуг
--
підприємства ресторанного господарства
--
предприятия ресторанного хозяйства
--
технологія надання
послуг
--
технология предоставления услуг
--
готельне господарство
--
гостиничное хозяйство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Калєнік, Ксенія Володимирівна
.
Гостинність та крос-культурні особливості у сфері
послуг
[Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. : рис., табл.
Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності
--
индустрия гостеприимства
--
гостинність
--
гостеприимство
--
сфера
послуг
--
сфера
услуг
--
індустрія туризму
--
индустрия туризма
--
ресторанне господарство
--
ресторанное хозяйство
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері
послуг
» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері
послуг
висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ