Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сфера послуг<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
908(477.54)(036)
Х 23


   
    Харьковщина. Четыре удивительных маршрута [Текст] : путеводитель / авт. экскурс. маршрутов по Харьк. обл. В. Иващенко. - Харьков : Золотые страницы, 2007. - 166 с. : фот., карты. - (Все про Харків). - ISBN 978-966-400-022-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
транспорт -- транспорт -- пограничные службы -- прикордонна служба -- медицина -- медецина -- сфера услуг -- сфера послуг -- отдых -- відпочинок -- телефоны -- телефони
Дод.точки доступу:
Иващенко, Виктория \авт. єкскурс. маршрутов по харьк. обл.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 504 с. - ISBN 978-966-405-324-9
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- фінансово-кредитна система -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління підприємством -- облік -- аудит -- сфера послуг
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
65.49
Я 33


    Ядгаров, Яков Семенович.
    Бытовое обслуживание: экономика и культура сервиса [Текст] / Я. С. Ядгаров. - М. : Экономика, 1990. - 206 с. - ISBN 5-282-00925-0
ББК 65.49

Кл.слова (ненормовані):
народное хозяйство -- народне господарство -- хозрасчет -- госрозрахунок -- сфера услуг -- сфера послуг
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.


    Віннікова, Владислава Олександрівна.
    Технологія надання послуг [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / В. О. Віннікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 81 с.

Кл.слова (ненормовані):
світовий ринок послуг -- мировой рынок услуг -- сфера послуг -- організація надання послуг -- организация предоставления услуг -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- технологія надання послуг -- технология предоставления услуг -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


    Калєнік, Ксенія Володимирівна.
    Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. : рис., табл.

Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- индустрия гостеприимства -- гостинність -- гостеприимство -- сфера послуг -- сфера услуг -- індустрія туризму -- индустрия туризма -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Анотація: Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Скриннік, Вікторія Ігорівна
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ