Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=супи<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
641
К 26
Карсекіна, Валентина Вікторовна
.
Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК
641
Кл.слова (ненормовані):
кулінарія
--
рецепти
--
холодні страви
--
закуски
--
супи
--
овочі
--
курупи
--
макаронні вироби
--
яйця
--
сир
--
хліб
--
риба
--
морські продукти
--
м’ясо
--
соуси
--
кондитерські вироби
--
солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
2.
641.51/.54(072)
Т 38
Технологія соусів
[Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 10 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с., 13 с.
УДК
641.51/.54(072)
664.871(072)
Кл.слова (ненормовані):
питание человека
--
харчування людини
--
кулинарные изделия
--
кулінарні вироби
--
ресторанное хозяйство
--
ресторанне господарство
--
супи
--
супы
--
перші страви
--
первые блюда
--
соус
--
харчування
--
питание
--
дегустація
--
дегустация
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
641.51/.54(072)
Т 38
Технологія супів
[Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 12 з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК
641.51/.54(072)
664.871(072)
Кл.слова (ненормовані):
питание человека
--
харчування людини
--
кулинарные изделия
--
кулінарні вироби
--
ресторанное хозяйство
--
супи
--
супы
--
калорийність
--
калорийность
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
Богатирьова, Юлія
.
Технологія виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 2 / Ю. Богатирьова, Я. Назарова, В. Казьмір ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
Зміст:
Супи
Соуси
Страви та гарніри з овочів та грибів
Страви та гарніри з круп, бобових і макаронних виробів
Страви з риби, морепродуктів і раків
Страви з м’яса і м’ясних продуктів
Страви з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика
Анотація:
Електронний посібник «Технологія виробництва кулінарної продукції» (ІІ частина) рекомендований для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» закладів фахової передвищоїосвіти. В ньому охарактеризовані прийоми теплової обробки, а також зміни, що відбуваються в продуктах під впливом високих температур. Основна частина посібника присвячена технології приготування кулінарних страв, правил їх оформлення і подачі. Особливу увагу приділено вимогам, до якості продукції ресторанного господарства, термінам її зберігання і реалізації. Містить теоретичний матеріал, приклади, питання для самоконтролю. Для покращення засвоєння знань, у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відео з тем. Посібник буде корисним для широкого кола читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Назарова, Яна
Казьмір, Валентина
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ