Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=супи<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 10 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с., 13 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- супи -- супы -- перші страви -- первые блюда -- соус -- харчування -- питание -- дегустація -- дегустация
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія супів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 12 з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- супи -- супы -- калорийність -- калорийность
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


    Богатирьова, Юлія.
    Технологія виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 2 / Ю. Богатирьова, Я. Назарова, В. Казьмір ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Супи
Соуси
Страви та гарніри з овочів та грибів
Страви та гарніри з круп, бобових і макаронних виробів
Страви з риби, морепродуктів і раків
Страви з м’яса і м’ясних продуктів
Страви з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика

Анотація: Електронний посібник «Технологія виробництва кулінарної продукції» (ІІ частина) рекомендований для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» закладів фахової передвищоїосвіти. В ньому охарактеризовані прийоми теплової обробки, а також зміни, що відбуваються в продуктах під впливом високих температур. Основна частина посібника присвячена технології приготування кулінарних страв, правил їх оформлення і подачі. Особливу увагу приділено вимогам, до якості продукції ресторанного господарства, термінам її зберігання і реалізації. Містить теоретичний матеріал, приклади, питання для самоконтролю. Для покращення засвоєння знань, у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відео з тем. Посібник буде корисним для широкого кола читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Назарова, Яна
Казьмір, Валентина
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ