Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=способ хранения<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


   
    Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості -- органолептические свойства -- заварне тісто -- заварное тесто -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- спосіб зберігання -- способ хранения -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- технологія галузі -- технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 112 с. - Бібліогр.: с. 111
    Зміст:
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці -- мясо птицы -- субпродукти -- субпродукты -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- м'ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- спосіб зберігання -- способ хранения -- продукти забою -- продукты забоя
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ