Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=способ хранения<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Технологія кулінарної продукції
з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Електронний ресурс] : монографія / А. М. Діхтярь [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 134 с. - Бібліогр.: с. 118-133
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні властивості
--
органолептические свойства
--
заварне тісто
--
заварное тесто
--
олія соняшникова
--
масло подсолнечное
--
спосіб зберігання
--
способ
хранения
--
технологічна обробка
--
технологическая обработка
--
технологія галузі
--
технология отрасли
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталія Василівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Технології зберігання, консервування
та переробляння м’яса [Електронний ресурс] : навч. посібник. Ч. 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях) / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 112 с. - Бібліогр.: с. 111
Зміст:
Технологія виробництва напівфабрикатів
Технологія виробництва ковбасних виробів
Окремі технології ковбасних виробів
Технології виробництва продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технології окремих видів продуктів зі свинини, яловичини і баранини
Технологія виробництва м’ясних консервів
Окремі технології виробництва м’ясних консервів
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
мясо птицы
--
субпродукти
--
субпродукты
--
холодильна обробка
--
холодильная обработка
--
м'ясопереробні підприємства
--
мясоперерабатывающие предприятия
--
спосіб зберігання
--
способ
хранения
--
продукти забою
--
продукты забоя
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ