Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=соєве борошно<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664(03)
П 27
Переработка сельскохозяйственной продукции.
Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты [Текст] : энциклопедия. Ч. 2 / В. С. Криницкий, В. А. Бечуцкая. - Николаев : Пpомсельпpоект, 2001. - 186 с. - (Библиотека пpедпpинимателя)
УДК
664(03)
Кл.слова (ненормовані):
гречка
--
зерна пшеницы
--
зерна пшениці
--
переработка сои
--
переробка сої
--
масло соевое
--
олія соєва
--
соевая мука
--
соєве
борошно
--
концентраты
--
концентрати
--
изоляты
--
ізоляти
--
молоко
--
переработка зерна
--
переробка зерна
Дод.точки доступу:
Криницкий, В. С.
Бечуцкая, В. А.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Quality formation of
flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Electronic resource] : monograph / Y. Biletska [et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University> // . - Харків : ОСП Бровін. - P240
Кл.слова (ненормовані):
soy flour
--
соєве
борошно
--
соевая мука
--
chickpea flour
--
нутовая мука
--
нутове
борошно
--
vitamins
--
вітаміни
--
micronutrients
--
мікроелементи
--
микроэлементы
--
quality
--
якість
--
качество
--
food technologies
--
харчові технології
Анотація:
Technologies and recipes of soy and chickpea flour enriched with vitamins and micronutrients have been developed. Quality of special diet oriented bread, sausages and fermented milk products has been formed as a result of their use as a food ingredient. High dietary and specialized properties of the developed products for people with iodine-deficiency and selenium-deficiency disorders, gluten intolerance and chronic colitis have been scientifically grounded. Recommendations have been provided on daily consumption of the developed products taking into account enriching ingredients after sell-by date. It is recommended for scientists and practical specialists of the filed, as well as for post graduate students and students who conduct scientific researches targeted at formation of quality of specialized diet products.
Розроблено технології та рецептури соєвого та нутового борошна, збагаченого вітамінами та мікроелементами. Якість спеціального дієтичного хліба, ковбас і кисломолочних продуктів сформована в результаті їх використання в якості харчового інгредієнта. Науково обґрунтовано високі дієтичні та спеціалізовані властивості розроблених продуктів для людей з йододефіцитними та селенодефіцитними захворюваннями, непереносимістю глютену та хронічними колітами. Надано рекомендації щодо щоденного споживання розроблених продуктів з урахуванням збагачувальних інгредієнтів після закінчення терміну придатності. Рекомендовано науковцям і практикам галузі, а також аспірантам і студентам, які проводять наукові дослідження, спрямовані на формування якості спеціалізованих дієтичних продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
V. N. Karazin Kharkiv National University
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ