Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=соєве борошно<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664(03)
П 27


   
    Переработка сельскохозяйственной продукции. Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты [Текст] : энциклопедия. Ч. 2 / В. С. Криницкий, В. А. Бечуцкая. - Николаев : Пpомсельпpоект, 2001. - 186 с. - (Библиотека пpедпpинимателя)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
гречка -- зерна пшеницы -- зерна пшениці -- переработка сои -- переробка сої -- масло соевое -- олія соєва -- соевая мука -- соєве борошно -- концентраты -- концентрати -- изоляты -- ізоляти -- молоко -- переработка зерна -- переробка зерна
Дод.точки доступу:
Криницкий, В. С.
Бечуцкая, В. А.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Electronic resource] : monograph / Y. Biletska [et al.] ; V. N. Karazin Kharkiv National University // . - Харків : ОСП Бровін. - P240

Кл.слова (ненормовані):
soy flour -- соєве борошно -- соевая мука -- chickpea flour -- нутовая мука -- нутове борошно -- vitamins -- вітаміни -- micronutrients -- мікроелементи -- микроэлементы -- quality -- якість -- качество -- food technologies -- харчові технології
Анотація: Technologies and recipes of soy and chickpea flour enriched with vitamins and micronutrients have been developed. Quality of special diet oriented bread, sausages and fermented milk products has been formed as a result of their use as a food ingredient. High dietary and specialized properties of the developed products for people with iodine-deficiency and selenium-deficiency disorders, gluten intolerance and chronic colitis have been scientifically grounded. Recommendations have been provided on daily consumption of the developed products taking into account enriching ingredients after sell-by date. It is recommended for scientists and practical specialists of the filed, as well as for post graduate students and students who conduct scientific researches targeted at formation of quality of specialized diet products.
Розроблено технології та рецептури соєвого та нутового борошна, збагаченого вітамінами та мікроелементами. Якість спеціального дієтичного хліба, ковбас і кисломолочних продуктів сформована в результаті їх використання в якості харчового інгредієнта. Науково обґрунтовано високі дієтичні та спеціалізовані властивості розроблених продуктів для людей з йододефіцитними та селенодефіцитними захворюваннями, непереносимістю глютену та хронічними колітами. Надано рекомендації щодо щоденного споживання розроблених продуктів з урахуванням збагачувальних інгредієнтів після закінчення терміну придатності. Рекомендовано науковцям і практикам галузі, а також аспірантам і студентам, які проводять наукові дослідження, спрямовані на формування якості спеціалізованих дієтичних продуктів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
V. N. Karazin Kharkiv National University


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ