Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=соуси<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
641.5
К 73


   
    Котлеты. Соусы. Салаты [Текст] : справ. изд. / сост. В. А. Васильев. - Х. : Сфеpа М, 1997. - 112 с. - (Вкусная азбука). - ISBN 5-7707-6191-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- рецепты -- рецепти -- котлеты -- котлети -- соусы -- соуси -- салаты -- салати
Дод.точки доступу:
Васильев, В.А. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664(06)
   В 53


   
    Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 22. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. П. М. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
холодильные машины -- охолодження -- термогравиметрические исследования -- макаронные изделия -- згущення сколотин -- ксентан -- гуара -- соуси -- ксампан -- цистозіри -- яловичина
Дод.точки доступу:
Заїка, Петро Митрофанович \відп. ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
664.002.2(06)
П 78


   
    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 432 с. : табл. - Бібліогр. наприкінці ст.
Алф. покажч.: с. 424-425
УДК

Кл.слова (ненормовані):
нанотехнології -- класифікація продуктів -- інноваційні технології -- соуси -- морозиво -- технологія -- напівфабрикати -- пастоподібні концентрати -- рослинна сировина -- макаронні вироби
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
664
С 92


   
    Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Харків ; 20-21 жовт. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 204 с. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 978-966-405-233-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
екструдовані сніданки -- екотекстиль -- соуси -- переробка -- зберегання -- антиоксиданти -- товарна експертиза -- сертифікація -- напівфабрикати
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

5.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

6.


   
    Сучасні досягнення харчової науки [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. та аспірантів спец. 181 Харчові технології : у 2 ч. Ч. 2 / В. І. Ладика [та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2022. - 352 с. - Бібліогр. наприкінці розд.
    Зміст:
Технології харчової продукції, отриманої за реалізації принципу іонотропного гелеутворення
Технології харчових продуктів з використанням високого тиску
Теоретичні та практичні аспекти забезпечення технологічної стабільності харчових систем на основі крохмалю
Дослідження за напрямом «жири: отримання, переробка, використання»
Технологія гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Обґрунтування вибору компонентів модельної системи технології паст закусочних
Сучасні аспекти пектину та харчових продуктів з його використанням
Технології їстівної плівки для кондитерських та хлібобулочних виробів

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- іонотропне гелеутворення -- ионотропное гелеобразование -- крохмаль -- крахмал -- жири -- жиры -- соуси -- соусы -- овочева сировина -- овощное сырье -- пасти закусочні -- пасты закусочные -- пектин -- їстівна плівка -- съедобная пленка -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Федір Всеволодович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Сукманов, Валерій Олександрович
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \за заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] : монографія / С. С. Андрєєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 131 с. - Бібліогр.: с. 109-124

Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмал -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- соуси -- соусы -- солодкі соуси -- сладкие соусы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


    Богатирьова, Юлія.
    Технологія виробництва кулінарної продукції [Електронний ресурс] : електрон. посібник. Ч. 2 / Ю. Богатирьова, Я. Назарова, В. Казьмір ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
    Зміст:
Супи
Соуси
Страви та гарніри з овочів та грибів
Страви та гарніри з круп, бобових і макаронних виробів
Страви з риби, морепродуктів і раків
Страви з м’яса і м’ясних продуктів
Страви з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролика

Анотація: Електронний посібник «Технологія виробництва кулінарної продукції» (ІІ частина) рекомендований для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» закладів фахової передвищоїосвіти. В ньому охарактеризовані прийоми теплової обробки, а також зміни, що відбуваються в продуктах під впливом високих температур. Основна частина посібника присвячена технології приготування кулінарних страв, правил їх оформлення і подачі. Особливу увагу приділено вимогам, до якості продукції ресторанного господарства, термінам її зберігання і реалізації. Містить теоретичний матеріал, приклади, питання для самоконтролю. Для покращення засвоєння знань, у посібнику використані схеми, картинки, гіперпосилання на відео з тем. Посібник буде корисним для широкого кола читачів.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Назарова, Яна
Казьмір, Валентина
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ