Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=соління<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-11 
1.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.
641.4
А69


    Анохіна, Валентина Іллівна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; за ред. В. I. Анохиної. - 2-ге вид., пеpеpоб. i допов. - Київ : Уpожай, 1992. - 216 с. : фото.цв. - Библиогр.: с. 204
Предме. покажч.: с. 205-211
УДК

Кл.слова (ненормовані):
овочі -- фрукти -- заготівля -- зберігання -- консервування -- соління -- квашення -- мочіння -- сушіння -- заморожування
Дод.точки доступу:
Рибак, Галина Михайлiвна
Сердюк, Тамара Леонтївна
Анохиної, В. I. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
635
С 74


   
    Спpавочник по овощеводству [Текст] / под ред. В. А. Брызгалова. - Л. : Колос, 1971. - 472 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
бахчеводство -- баштанництво -- каpтофелеводство -- картоплярство -- соpта -- сорти -- удобpения -- добрива -- машины -- машини -- обоpудование -- обладнання -- семена -- насіння -- подготовка -- підготовка -- севообоpот -- оpошение -- семеноводство -- насінництво -- тpанспоpтиpовка -- транспортування -- хpанение -- зберігання -- квашение -- квашення -- соление -- соління
Дод.точки доступу:
Брызгалов, В. А. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)66
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)22


Знайти схожі

4.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

5.
664.8.035.2
В 95


    Выщепан, А. Г.
    Физико-химические основы соления и квашения овощей [Текст] / А. Г. Выщепан, М. Е. Мельман. - М. : Госторгиздат, 1952. - 157 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соление огурцов -- соління огірків -- квашение капусты -- квашення капусти
Дод.точки доступу:
Мельман, М. Е.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
664.843
О-66


    Орлов, Н. П.
    Производство, хранение и реализация солено-квашеных овощей и плодов [Текст] / Н. П. Орлов. - Киев : Урожай, 1989. - 189 с. - ISBN 5-337-00465-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
овощи -- овочі -- плоды -- плоди -- ягоды -- ягоди -- соление овощей -- соління овочів -- моченые плоды -- мочені плоди
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

7.
664.8.035.2(072)
Т 38


   
    Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль 3. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини ; Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соління -- розсол -- промислова обробка -- огірки -- томати -- органолептична оцінка якості -- ареометр
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович \авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна \авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна \авт.-уклад.\
Бородіна, А. В. \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

8.
635.8
У 25


    Угланов, Николай Дмитриевич.
    Грибы лесов Белоруссии [Текст] / Н. Д. Угланов, Л. С. Коткин. - Минск : Ураджай, 1988. - 144 с. : ил. - ISBN 5-7860-0199-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ядовитые грибы -- отруйні гриби -- несъедобные грибы -- неїстівні гриби -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- сбор грибов -- збирання грибів -- разведение грибов -- розведення грибів -- питательные свойства -- поживні властивості -- соление -- соління -- маринование -- маринування -- сушка -- сушіння грибів -- консервирование -- консервування
Дод.точки доступу:
Коткин, Леонид Семенович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
   664.8.035.2(075.8)
   Г 46


   
    Гігієна виробництва, безпечність та якість соленої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 97 с. : рис.
    Зміст:
Соління, як спосіб консервування риби
Класифікація видів та способів соління риби
Гігієнічні вимоги до засолювальних інгредієнтів
Характеристика способів соління риби
Гігієнічні вимоги до режимів соління
Фактори, що впливають на швидкість соління риби
Гігієнічні вимоги до соління оселедцевих
Гігієнічні вимоги до соління лососевої риби
Гігієнічні вимоги до соління дрібної риби (салаки, кільки, хамси, тюльки)
Гігієнічні вимоги до соління тріски
Гігієнічні вимоги до соління частикової риби
Гігієнічні вимоги до соління скумбрії і ставриди
Гігієнічні вимоги до пряного соління риби
Гігієнічні вимоги до маринування риби
Дозрівання соленої риби
Санітарне оцінювання соленої риби за її дефектів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування і зберігання солених рибних продуктів
Безпечність та якість риби соленої
Гігієна виробництва, безпечність та якість сардин солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість лососів далекосхідних солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців пряного засолювання та маринованих (бочкових)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соління риби -- соление рыбы -- маринування риби -- маринование рыбы -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- санітарне оцінювання -- санитарное оценивание -- пакування -- упаковка -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- риба солена -- рыба соленая -- сардини -- сардины -- лосось далекосхідний -- лосось дальневосточный -- оселедець -- сельдь -- салака -- кілька -- килька -- хамса -- тюлька -- тріска -- треска -- скумбрія -- скумбрия -- ставрида -- гигиена производства
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Б.п. №811


Знайти схожі

10.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2019. - 288 с. - Бібліогр.: с. 262-268
    Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів з нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
властивості м’ясної сировини -- свойства мясного сырья -- технологія ковбасних виробів -- технология колбасных изделий -- м’ясні баночни консерви -- мясные баночные консервы -- пастеризовані вершки -- пастеризованные сливки -- стерилізоване молоко -- стерилизованное молоко -- виробництво йогурту -- виробництво йогурту -- рибні паштети -- рыбные паштеты -- основа соління риби -- основа соления рыбы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ