Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=соки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Показані документи
с 1 за 10
>
1.
613.2
В15
Валкер, Н.
Сырые овощные
соки
[Текст] / Н. Валкер. - Киев : МП Лiлея, 1992. - 64 с.
УДК
613.2
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
641.5
Д 66
Домашнее консервирование и
хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК
641.5
Кл.слова (ненормовані):
кулинария
--
кулінарія
--
консервирование
--
консервування
--
овощи
--
овочі
--
соление
--
соління
--
квашенье
--
квашення
--
фрукти
--
фрукти
--
соки
--
соки
--
варенье
--
варення
--
джем
--
джем
--
желе
--
желе
--
цукати
--
цукати
--
повидло
--
повидло
--
вино
--
вино
--
сброженные
соки
--
зброджені
соки
--
наливки
--
наливки
--
мясо
--
м’ясо
--
рыба
--
риба
--
молоко
--
молоко
--
мука
--
мука
--
крупы
--
крупи
--
хранение
--
зберігання
--
сушка
--
сушіння
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
3.
51.230
В 15
Валкер, Норман
.
Лечение овощами, фруктами и соками: сырые овощные
соки
[Текст] / Н. Валкер ; пер. с англ.: Й. Брояка, В. Плачинды. - Киев : Лiлея, 1992. - 64 с. : ил.
ББК
51.230
Кл.слова (ненормовані):
здоровое питание
--
здорове харчування
Дод.точки доступу:
Брояк, Йосиф \пер. с англ.\
Плачинда, Владимир \пер. с англ.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
4.
633.88
М 22
Мамчур, Федір Іванович
.
Цілюще зело [Текст] / Ф. І. Мамчур. - Київ : Здоpов'я, 1993. - 206 с. -
ISBN
5-311-02704-5
УДК
633.88
Кл.слова (ненормовані):
лікарськи рослини
--
напої здоров’я
--
соки
--
квас
--
рослинні чаї
--
відвари
--
настої
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
5.
663.8
Ш 37
Шевелев, И. К.
Витаминные
соки
и напитки [Текст] / И. К. Шевелев. - Киев : Либiдь, 1994. - 79 с.
УДК
663.8
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
51.23
Е 86
Есть чтобы жить,
а не жить чтобы есть [Текст] / Г. Шелтон [и др.] ; пер. с англ. Н. А. Левитской. - Киев : МП "Колаж", 1992. - 199 с.
ББК
51.23
Кл.слова (ненормовані):
здоровое питание
--
здорове харчування
--
сочетание продуктов
--
поєднання продуктів
--
полезность меда
--
користь меду
--
народная медецина
--
народна медицина
--
сырые овощные
соки
--
сирі овочеві
соки
--
голодание
--
голодання
--
диеты
--
дієти
Дод.точки доступу:
Шелтон, Г.
Джарвис, Д.
Уокер, Н.
Брэгг, Поль
Левитская, Н. А. \пер. с англ.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
7.
631.358
Б 42
Бекетов, Петр Васильевич
.
Снижение потеpь каpтофеля и овощей пpи убоpке и хpанении [Текст] / П. В. Бекетов. - М. : Россельхозиздат, 1986. - 220 с. - Библиогр.: с. 217
УДК
631.358
Кл.слова (ненормовані):
картофелекопатели
--
пункты сортировки
--
хранилища
--
производство крахмала
--
овощные
соки
--
обеденные консервы
--
концентрированные томатопродукты
--
квашение овощей
--
замораживание овощей
--
соление овощей
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
8.
519.8
М 34
Математическое обеспечение сложного
эксперимента [Текст] : в 5 т. Т. 5. Проблемы построения математического и программного обеспечения измерительно-вычислительных комплексов / Ю. А. Белов [и др.]. - Киев : Наук. думка, 1983. - 368 с. -
ISBN
5-12-000387-7
УДК
519.8
519.8
Кл.слова (ненормовані):
алгоритмы обработки информации
--
алгоритми обробки інформації
--
измерительно-вычислительный комплекс
--
вимірювально-обчислювальний комплекс
--
программы
СОКИ
-Н
--
програми
СОКИ
-Н
--
автоматизированные системы
--
автоматизовані системи
Дод.точки доступу:
Белов, Юрий Анатольевич
Егоров, Борис Михайлович
Козлов, Николай Николаевич
Ляшко, Иван Иванович
Макаров, Владимир Леонидович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
9.
Технологічний семінар: основні
формули розрахунків в консервному виробництві [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко. - Харків : [б. в.], 2019. - 28 с.
Кл.слова (ненормовані):
консервне виробництво
--
консервное производство
--
фруктові компоти
--
фруктовые компоты
--
розрахунок втрат сиропу
--
расчет потерь сиропа
--
прянощі
--
пряности
--
підсолоджування
--
подслащивание
--
плодово-ягідні
соки
--
плодово-ягодные
соки
--
закочуванні банок
--
закатывании банок
--
закусочні консерви
--
закусочные консервы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна \авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
10.
Харчові технології. Розділ
4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів в дистанц. форматі для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заочн. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 76 с. - Бібліогр.: с. 32
Дод.: 33-70
Кл.слова (ненормовані):
плодово-ягідні
соки
--
плодово-ягодные
соки
--
концентровані продукти
--
концентрированные продукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна \авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович \авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна \авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ