Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сир кисломолочний<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   637.028(072)
   С 71


   
    Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії автоматів для фасування [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 14 с. : мал. - Бібліогр.: с. 14
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технічна характеристика -- техническая характеристика -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- формуючий стіл -- формирующий стол -- головний привід -- главный привод -- механізм -- механизм -- утворення пакетів -- создание пакетов -- дозатор -- бункер -- механізм згортання -- механизм свертывания -- транспортер
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

2.


   
    Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Оздоровчі технології сиру кисломолочного з коров’ячого молока із застосуванням йодовмісних препаратів та методи визначення їх якості [Електронний ресурс] : метод. вказ. до вибіркової дисципліни для студ. I курсу напряму підготовки 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Т. М. Рижкова, І. М. Гейда. - Харків : [б. в.], 2023. - 23 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 22-23

Кл.слова (ненормовані):
Продукція тваринництва -- Продукция животноводства -- Сир кисломолочний -- Сыр кисломолочный -- Молоко -- Йодовмісні препарати -- Йодосодержащие препараты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна \авт.-уклад.\
Гейда, Ірина Михайлівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ