Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сир<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-21 
1.
637.1(075)
М 38


    Машкін, Микола Іванович.
    Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием
Дод.точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)99


Знайти схожі

2.
664(03)
П 27


   
    Переработка сельскохозяйственной продукции: технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты. [Текст] : энциклопедия. Ч. 3 / В. А. Бечуцкая. - Николаев : Пpомсельпpоект, 2002. - 190 с. - (Библиотека пpедпpинимателя)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
масло сливочное -- вершкове масло -- производство -- виробництво -- сыр -- сир -- сухие завтраки -- сухі сніданки -- грибы -- гриби
Дод.точки доступу:
Бечуцкая, В. А. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664
   М 69


    Михайлов, М.
    Фальсификация важнейших пищевых продуктов [Текст] / М. Михайлов. - Пеpеизд. 1918 г. - Одесса : Изд-во Ивасенко А. А., 2006. - 56 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мука -- хлеб -- хліб -- молоко -- сыворотка -- сироватка -- масло -- сыр -- сир -- мясо -- м'ясо -- вино -- водка и ликеры -- горілка і лікери -- чай -- кофе -- кава -- какао -- шоколад -- уксус -- оцет
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
637.03(072)
Т 38


   
    Технологія переробки сировини тваринного походження [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт / Нац. ун-т харч. технологій ; уклад.: Н. В. Білоус, Онопрійчук. - Київ : НУХТ, 2006. - 50 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- вершки -- сир -- вершкове масло -- сепарування
Дод.точки доступу:
Білоус, Н. В. \уклад.\
, О.О. \уклад.\
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

5.
637.3(072)
Р 65


   
    Розрахунок охолоджувача для сиру кисломолочного [Текст] : метод. вказ. до викон. курс. проекту для студ. стац. та заоч. форми навч. з дисц. Обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2009. - 18 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- сир -- харчова промисловість -- обладнання
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Рогожко, М. Г. \авт.-уклад.\
Лігезін, Д. М. \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Маніло, Вадим Леонідович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

6.
636
Н 63


    Николаев, Лев Константинович.
    Монтаж и эксплуатация оборудования прифермских молочных [Текст] / Л. К. Николаев. - Л. : Колос, 1973. - 182 с. : ил. - Библиогр.: с. 180-181
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- оборудование -- обладнання -- молоко -- обработка молока -- обробка молока -- масло -- масло -- сыр -- сир -- санитарные требования -- санітарні вимоги
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)22


Знайти схожі

7.
637.1
Д 46


    Диланян, Завен Христофорович.
    Молочное дело [Текст] : учебник / З. Х. Диланян. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Колос, 1979. - 368 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
Прил.: с. 367
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав молока -- склад молока -- свойства молока -- властивості молока -- технология производства молока -- технологія виробництва молока -- изменение молока -- зміна молока -- гигиена молока -- гігієна молока -- первичная обработка -- первинна обробка -- хранение -- зберігання -- транспортировка -- транспортування -- сепараторы -- сеператори -- молочные продукты -- молочні продукти -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- масло -- сыр -- сир -- молочные консервы -- молочні консерви
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)33


Знайти схожі

8.
637.1/3
К 88


    Кугенев, Петр Венедиктович.
    Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

9.
637.3
Б 37


    Бегунов, Виталий Львович.
    Книга о сыре, о его питательных и вкусовых свойствах, ассортименте и способах потребления [Текст] / В. Л. Бегунов. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Агропромиздат, 1985. - 136 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сыр -- сир -- история -- історія -- значение сыра -- значення сиру -- приготовление сыра -- приготування сиру
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

10.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ