Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=свойства мяса<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.5
Р 59


    Рогов, Иосиф Александрович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [Текст] / И. А. Рогов, А. Г. Забашта, Г. П. Казюлин. - М. : Колос, 2000. - 368 с. - Библиогр.: с. 364. - ISBN 5-10-003620-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
свойства мяса -- тарнспортирование -- приемка -- содержание скота -- птицы -- кролей -- холодильная обработка мяса и мясопродуктов -- переработка крови -- обработка шкур -- производство пищевых животных жиров -- технические жиры -- кормовая мука -- корма -- производство колбасных изделий -- мясные продукты -- консервы
Дод.точки доступу:
Забашта, Андрей Григорьевич
Казюлин, Геннадий Павлович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ