Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=свеклосахарное производство<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   664.1
   Я 72


    Яремчук, Иван Герасимович.
    Повышение эффективности труда в свеклосахарном производстве [Текст] / И. Г. Яремчук. - М. : Колос, 1980. - 254 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
свеклосахарное производство -- цукробурякове виробництво -- экономический анализ -- економічний аналіз -- планирования -- планування -- производительность труда -- продуктивність праці -- прогнозирования -- прогнозування -- эффективность труда -- ефективність праці -- прогнозирование урожая -- прогнозування врожаю -- качество продукции -- якість продукції
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   664.1
   Б 39


   
    Безвідхідна переробка цукрових буряків [Текст] / О. С. Заяц, В. О. Штангеев. - Київ : Уpожай, 1992. - 181 с. - Бібліогр.: с. 175-180. - ISBN 5-337-01139-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
безвіхідна технологія -- безотходная технология -- бурякоцукрове виробництво -- свеклосахарное производство -- інтенсифікація -- интенсификация -- ефективність -- эффективность -- технологічні процеси -- технологические процессы -- ресурси -- ресурсы -- відходи -- отходы
Дод.точки доступу:
Заяц, Олександр Семенович
Штангеев, Валерій Остапович
Заяц, Юрій Олександрович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
661.1(073)
З-14


   
    Загальні технології харчової промисловості. Технологія цукрового виробництва (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: Л. М. Хомічак, Ю. Л. Білонога, І. М. Турчин. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 14-15
УДК

Кл.слова (ненормовані):
цукор -- сахар -- переробка -- переработка -- сировина -- сырье -- зберігання -- хранение -- цукрові продукти -- сахарные продукты -- бурякоцукрове виробництво -- свеклосахарное производство -- цукрово-рафінадне виробництво -- сахарно-рафинадный производство
Дод.точки доступу:
Хомічак, Л. М. \уклад.\
Білонога, Ю. Л. \уклад.\
Турчин, І. М. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
ОИФ11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ