Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=свеклосахарное производство<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
664.1
Я 72
Яремчук, Иван Герасимович
.
Повышение эффективности труда в свеклосахарном производстве [Текст] / И. Г. Яремчук. - М. : Колос, 1980. - 254 с.
УДК
664.1
Кл.слова (ненормовані):
свеклосахарное
производство
--
цукробурякове виробництво
--
экономический анализ
--
економічний аналіз
--
планирования
--
планування
--
производительность труда
--
продуктивність праці
--
прогнозирования
--
прогнозування
--
эффективность труда
--
ефективність праці
--
прогнозирование урожая
--
прогнозування врожаю
--
качество продукции
--
якість продукції
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.1
Б 39
Безвідхідна переробка цукрових
буряків [Текст] / О. С. Заяц, В. О. Штангеев. - Київ : Уpожай, 1992. - 181 с. - Бібліогр.: с. 175-180. -
ISBN
5-337-01139-1
УДК
664.1
Кл.слова (ненормовані):
безвіхідна технологія
--
безотходная технология
--
бурякоцукрове виробництво
--
свеклосахарное
производство
--
інтенсифікація
--
интенсификация
--
ефективність
--
эффективность
--
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
ресурси
--
ресурсы
--
відходи
--
отходы
Дод.точки доступу:
Заяц, Олександр Семенович
Штангеев, Валерій Остапович
Заяц, Юрій Олександрович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
661.1(073)
З-14
Загальні технології харчової
промисловості. Технологія цукрового виробництва (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: Л. М. Хомічак, Ю. Л. Білонога, І. М. Турчин. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 14-15
УДК
661.1(073)
Кл.слова (ненормовані):
цукор
--
сахар
--
переробка
--
переработка
--
сировина
--
сырье
--
зберігання
--
хранение
--
цукрові продукти
--
сахарные продукты
--
бурякоцукрове виробництво
--
свеклосахарное
производство
--
цукрово-рафінадне виробництво
--
сахарно-рафинадный
производство
Дод.точки доступу:
Хомічак, Л. М. \уклад.\
Білонога, Ю. Л. \уклад.\
Турчин, І. М. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
ОИФ
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ