Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=санитарные условия<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
94(477-25)Харків(02.064)
Б 14
Багалей, Дмитрий Иванович
.
История города Харькова за 250 лет его существования (1655-1905) [Текст] : ист. моногр. : в 2 т. Т. 2. XIX-начало XX века / Д. И. Багалей, Д. П. Миллер. - Репринт. изд. - Харьков : Харьковская книжная фабрика им. М. В. Фрунзе, 1993. - 976 с. : ил. -
ISBN
5-7707-4375-1
УДК
94:908](477-25)Харків]](02.064)
Кл.слова (ненормовані):
Харьков
--
Харків
--
история
--
історія
--
краеведение
--
краєзнавство
--
топография города
--
топографія міста
--
рост территории
--
зростання території
--
градостроительство
--
містобудування
--
климатические
условия
--
кліматичні умови
--
санитарные
условия
--
санітарні умови
--
состав населения
--
административный центр
--
адміністративний центр
--
самоуправление
--
самоврядування
--
благоустройство города
--
благоустрій міста
--
учебные заведения
--
навчальні заклади
--
журналистика
--
журналістика
--
искусство
--
мистецтво
--
благотворительность
--
благодійність
--
промышленность
--
промисловість
Дод.точки доступу:
Миллер, Дмитрий Петрович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
2.
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна і експертиза
продуктів первинної переробки забійних тварин [Текст] : підручник / І. В. Яценко [та ін.] ; за ред.: І. В. Яценка, Н. М. Богатко, І. А. Бібена. - Дніпро : [б. в.], 2019. - 1200 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 1179-1191. -
ISBN
978-617-7068-58-6
Зміст:
Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин, її система
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до забійних тварин
Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до транспортування забійних тварин на м’ясопереробні підприємства
Порядок приймання та здавання тварин для забою. Ветеринарно-санітарні та гігієнічні вимоги до їх передзабійного утримання
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до м’ясопереробних підприємств
Гігієна первинної переробки забійних тварин
Гігієнічні та ветеринарно-санітарні вимоги до подвірного забою тварин
Загальний порядок ветеринарно-санітарного інспектування продуктів забою тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою жуйних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою свиней
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою однокопитних тварин
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою птиці
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою промислових тварин і пернатої дичини
Ветеринарно-санітарне інспектування продуктів забою кролів, нутрій, бабаків
Ветеринарне клеймування та використання продуктів забою тварин за результатами післязабійного ветеринарно-санітарного інспектування
Гігієна і експертиза субпродуктів
Гігієна і експертиза тваринних жирів
Гігієна і експертиза кишкової сировини і фабрикату
Гігієна і експертиза крові забійних тварин та продуктів з крові
Гігієна і експертиза ендокринної, ферментної та спеціальної сировини
Гігієна і експертиза шкіряно-хутрової сировини
Гігієна перероблення ветеринарних конфіскатів, нехарчових відходів та технічної сировини тваринного походження
Застосування системи НАССР на потужностях з первинної переробки забійних тварин
Засади державного регулювання у сфері контролю первинної переробки забійних тварин
УДК
636.09(075.8)
614.31(075.8)
637.5/.6(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
санітарні заходи
--
контроль ризиків
--
м’ясопереробні підприємства
--
ветеринарно-санітарні вимоги
--
санитарные
условия
--
контроль рисков
--
мясоперерабатывающие предприятия
--
ветеринарно-
санитарные
требования
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Богатко, Надія Михайлівна
Букалова, Наталія Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Фотіна, Тетяна Іванівна
Бусол, Леся Володимирівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Зажарська, Надія Миколаївна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Яценко, Іван Володимирович \за ред.\
Богатко, Надія Михайлівна \за ред.\
Бібен, Іван Андрійович \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №8
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ